Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba mı oluyorum?

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

3 hafta önce regl olduysa 2 aylık hamile olmasına imkan yok tıbbi açıdan.

Ama şöyle bir durum var;

"...adet kanamasından tamamen farklı bir durum olan ve adet kanamasının tersine gebelerde görülen üstüne görme veya yerleşme kanamasının da adet kanamasıyla bazen karıştırılmakta olduğunu da gözlemekteyiz..."
Sosyal ağlarda paylaş

DaidaFlu said:

durumu izah edeyim hemen özetle.

yaklaşık 2 hafta önce kız arkadaşımdan ayrıldım. beklenti farklılıklarından dolayı ilişki yürümüyordu. o bitirmeyi önerdi ben de en mantıklısı bu deyip ayrıldım ilerleyen günlerde.

neyse daha sonra bir iki kere arayıp özlediğini söyledi ağladı falan. yine açıkladım devam ettirmenin anlamsız olduğundan vs.

hastayım falan diyordu hem psikolojik rahatsızlıkları var ailevi hem de beyninde bi sıkıntı var kısa süreli hafıza kayıpları yaşıyordu nadiren de olsa. neyse bunlar sıklaşmıştı son zamanalrda bir de baş ağrısı eklenince doktora gittiğini söyledi ayrıldığımız zaman. beyninde tümör varmış. tamam dedim ailen ilgileniyor bak doktorun takvimine göre ilerle düzelir, gerekirse ameliyat olursun iyileşirsin vs.

tabi onu bu durumda bırakamadım aradım ilgilendim arada bir. ikimizin de yakını olan bi kız arkadaşıma pasladım görüş halini hatrını sor yalnız kalmasın diye. haftasonu görüşmüşler. çarşamba günü ameliyat olacakmış. ve hamile olduğunu söylemiş 2 aylık. ameliyatı bana söylemişti ama bu hamilelik mevzusunu bilmiyordum arkadaştan öğrendim zorla.

ancak şöyle iki durum var.

birincisi, düzensiz regl olan biri, her ay 1 hafta +/- değişkenlik gösteriyordu. 2 ay önce biraz daha uzadı bu olay (1-2 gün, karnım şişti falan diyordu nasıl oluyorsa, kilo almıştı) test aldık yaptık negatif çıktı. okay dedik zaten bi kaç gün sonra regl oldu (bunu görmedim.)

neyse geçtiğimiz ay içerisinde ayrılıktan 1 hafta önce yine aynı durum yaşandı biraz gecikti, ben ayrılmayı düşündüğüm için gittim 2 tane test aldım. farklı zaman dilimlerinde uyguladık ikisi de negatifti. ayrılık haftasında (2.5 hafta önce falan) görüştüğümüzde regldi. (buna tanık oldum btw.)

şimdi tanıdığım kadarıyla asla böyle dramalara girecek bir kız değil. daha öncesinden bu konuda travmalarım olduğunu da biliyor. yapacağını sanmıyorum nedense. ama ortak arkadaşımız görüştüğünde yanlış anlama ama hiç 2 aylık hamile ve beyin ameliyatı olacak insan psikolojisinde değildi kıllandım falan dedi.

ben de kıllandım. bi yandan da tırstım. kızın yaşı 20 benim 23, yasal açıdan sıkıntı yok ama psikolojik olarak hiç istemediğim bir şey bu.

sizin de bir fikrinizi alıp öyle arayacağım şimdi. her ihtimale karşı. yarın ameliyat olacak doğruysa.

öyle ya da böyle, en son kürtaja bi yasak falan getirilmişti o devam ediyor mu? hala serbest mi? daha önce bu tarz bir mevuzyu geçirmiş biri varsa fiyat konusunda bir fikriniz var mı? özel ya da devlet ya da klinik falan. internette güncel fiyat olarak 400-600 arası yazıyor. ne kadar doğrudur?

ciddi işim düştü pati. halp.

kız hamile değil.
En azından senden hamile değil.
Ayrılık haftasında regldi diyorsun birader.
Biraz biyoloji lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu 23 yaşındayım diyosun gencecik adamsın hangi cesaretle korunmadan ilişkiye giriyosun? şöyle cahil cahil hareket etmeyin 2 gıdımlık zevk için geri çekme diye bişey var şu dünyada azıcık kontrollü olacan, birlikte oldugum insan dogum kontrol hapı kullanıyorum dese bile güvenemem ben
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

Dworgian said:

Hep "erkek için de hap çıksın" diye bekledik çıkamadı bi

ben böyle bişey hiç beklemedim, kendi adına konuş

tüm çoğul cümleleri üzerine mi alınırsın? zira orada "erkekler olarak biz hepimiz" demedim. benim çevremde çok beklenen bir olay oldu bu hep. tekil mi konuşayım alla alla
Sosyal ağlarda paylaş

GenjuroXXX said:

bingildak said:

doğum kontrol diyor abi

doğum kontrol hapını kullandığında kısır olmuyorsun asdasdsad

E bunuda yaptırınca kısır olmuyosun ki ahanda buda tesisatı eski çalışır haline getirmek için olan operasyon

http://en.wikipedia.org/wiki/Vasovasostomy

Abi,

In most cases the vas deferens can be reattached but, in many cases, fertility is not achieved
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...