Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben niye acayibim? Neden şarkı boyunca yüzümdeki tebessümde en ufak bir değişim yok? Komik, özenilmiş hatta... uyduruk bir ses kaydından ibaret değil ama eğlenemiyorum nedense bu tarz şeylerle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Uyduruk ses kaydı dediğin ata demirer :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 uyduruk bir ses kaydından ibaret değil yazmışım. Ama yine de kim olduğu ilgilendirmiyor yahu beni. Ben mi çok baymışım? Benim içim mi geçmiş? Neden böyle şeylere gülmüyorum. Ben daha çok benim hayatımla, komik geçmişte kalmış anılarımla alaka kurabildiğim şeylere gülüyorum sanırım. Kendi espri anlayışımı tekrardan gözden geçirme ihtiyacı hissediyorum sizler forumlara böyle şeyler koyup böylesine eğlenince.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ata demirerin eski bi şarkısı ya..yeni mi görüyosunuz :) bi de çizdimi dinleyin o zaman :-)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya bu ata demirer'in örümcek adam diye bir şerkısı var onun linki bişeyi var mı acep?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 www.klarnet.net Burada mp3. formatı olanı olacaktı bi pok anlaşılmıyor bundan..[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 birde buradan deneyin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Gel Prenses gellll haha yarıldım ya süper abi :P haha "haydi recep salih abi ortaya :P" "kim demiş kurbağadan oryantel olmaz diye " :P karnıma ağrılar girdi çok iyi yapmışlar ya[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 16 Aralık 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 prenses dir beklediğim.gelsin öpsün kurtulayım.[signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ehueheu küselmiş :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Evet sevgili patiler .. Yine yeniden ... Karşınızda Kücçük Kurba :-p Bu sefer klip çekmiş ama :) http://www.animaturk.com/films/kucuk_kurbaga.htm swf : http://www.animaturk.com/films/k_kurbaga.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 puhahahahahaha[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Çok güzel ya. Mükemmel bişi valla.[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kurbağaysak sebebi var kardeşim dert çekerim laf çekmem ya hahay :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ahah güzelmiş baya =)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bide ata demirerin şeyi var çizdim oynamıyorum bide onun gibi bişi daha vardı onlarıda dinleyin çok güzel:)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 "Haydi rakıları kavuşturr. Hobaa!" :D[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eheh wav dosyası çok iyi ama animasyondaki ses güzel olmamış. Ama animasyona ingilizce üst yazı koymaları güzel. Kurbanın animasyon sonunda adamın birisinden şarap için para istemeside cok hoş olmuş :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Arkansis, 08 Ekim 2004 20:55 tarihinde demiş ki: ata demirel yapmış sanırım bunu sanirim degil, oyle :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 patiler gec takip ediyorsunuz internet dunyasini ben bunu 4 ay once indirmistim eheh.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Zaten topicte Ekim'de açılmış o kadarda geç değiliz ;) Sende o zmnlar görmüşsündür eminmisin tam 120 gün önce yani 4 aymı? :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 valla topic'in ne zaman acildigina bakmadim da, duzgun bir mp3 sitesi vardi, orayi geziyordum iste, daha sonra baktim ata demirer - kucuk kurbaga, ulan dedim bu duzgun biseydir, indirdim koptum aeahe. hala cep telefonumda duruyor :D[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 puahah ibrahim tatlıses modeli :D[signature][hline]$ozluk | Mail | :: [email protected] Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar