Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük kurbağa

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

uyduruk bir ses kaydından ibaret değil yazmışım. Ama yine de kim olduğu ilgilendirmiyor yahu beni. Ben mi çok baymışım? Benim içim mi geçmiş? Neden böyle şeylere gülmüyorum. Ben daha çok benim hayatımla, komik geçmişte kalmış anılarımla alaka kurabildiğim şeylere gülüyorum sanırım.

Kendi espri anlayışımı tekrardan gözden geçirme ihtiyacı hissediyorum sizler forumlara böyle şeyler koyup böylesine eğlenince.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Gel Prenses gellll
haha yarıldım ya süper abi :P
haha "haydi recep salih abi ortaya :P"
"kim demiş kurbağadan oryantel olmaz diye " :P
karnıma ağrılar girdi çok iyi yapmışlar ya[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 16 Aralık 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

prenses dir beklediğim.gelsin öpsün kurtulayım.[signature][hline]
Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam
Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
eheh wav dosyası çok iyi ama animasyondaki ses güzel olmamış. Ama animasyona ingilizce üst yazı koymaları güzel. Kurbanın animasyon sonunda adamın birisinden şarap için para istemeside cok hoş olmuş :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

valla topic'in ne zaman acildigina bakmadim da, duzgun bir mp3 sitesi vardi, orayi geziyordum iste, daha sonra baktim ata demirer - kucuk kurbaga, ulan dedim bu duzgun biseydir, indirdim koptum aeahe. hala cep telefonumda duruyor :D[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...