spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Daha önce açılmışmı bilmiorum aradım bulamadım ama çok güzel bi flash oyunu buldum buyrun Link bayağıda zor. darkroom [signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [Bu mesaj Popeye tarafından 07 Ocak 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tık.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ayrıca bunları konu dışı yerine internet bölümüne açmka gerkiyor yada flash oyunlar bölümü isteyeceksiniz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla en son oda filan donmeye bashladı , orayıda bişeler yapıp gechtım , sonra kastı bulamadım bişi..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bende orda kaldım zor bişey :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 başıda döndürüyo bıraktım en sonunda :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya kareleri devam ettiği şeyi bulmaya calışıyorsunuzda. tabanda en alt kareden başlıyo odayi ikinci forma sokunca am baya karışık yapamadım bi yerrden sonraç[signature][hline]Beş Hececiler
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben bı odaya gırdım orda kırmızı ışıklar falam yanıo yanıp sonduruyorum ama bişi olmadı...
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ilginç olduğu kesin[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sarı düğmeye bastım sonra çözdüm mavi düğmeye bastım bu seferkinde yeşil poligonlar çıktı çok karışık ya sevmem böyle puzzleları, neyse :)
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 pembe orumcekler ve uzay gemileri var kutunun ustunde. hic anlamadim ne yapmam gerektigini. hosuma gitti ama severim bole puzzle'lari :)
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bitirebilen var mı oyunu?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sacma bir oyun gibi geldi ? crimson room rules[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben daha 2. odadayım mavi bişiler dönüo bi merkezden dağılıyolar başım dönüyo düşünemiyom[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 arkadaşlar kırmızı oda baya dagıtcak sizi :) olayı sölüyom [spo1=çözümü]oda tavla zarı 6 lık ona göre :)[/spo][signature][hline]Boo
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 [spo1=yesilin cozumu]her duvarda bulunan yamuklara basildiginda yamuklar sekillerine gore isiklanior ve her duvarda yansimalari olusuyor. her duvarda bi sekil isiklandirarak butun kutuyu ayd1nlatmaya calisioruz. tam sirayi bilmiorum ama cok zor deil[/spo][signature][hline]
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 haha bitirdim :)[signature][hline]Boo
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 e ben daha 2. bölümü bitiremedim ne iş :)[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bitirdim bende ehuehue[signature][hline]
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya minicik oda olunca bulmaca falan çözülmüyor daral geldi.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Kafayı kırdım Daral geldi hehehehe[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ilk odada kaldim =)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 uğraşamicam abi tüketti valla, düz oyun yapsınlar oynayalım çevir çevir gına geldi[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2 oda geçtim baydı mavi ve yeşil kolay ezber olan mor zor.turuncuda ne yapcaz hiç anlamadım kırmızı hiç anlamadım..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kırmızıyı yazdım spoiler ile yukarda :)[signature][hline]Boo
Öne çıkan mesajlar