Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkroom ilginç Flash oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce açılmışmı bilmiorum aradım bulamadım ama çok güzel bi flash oyunu buldum buyrun Link bayağıda zor.

darkroom
[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[Bu mesaj Popeye tarafından 07 Ocak 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla en son oda filan donmeye bashladı , orayıda bişeler yapıp gechtım , sonra kastı bulamadım bişi..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
Ya kareleri devam ettiği şeyi bulmaya calışıyorsunuzda.

tabanda en alt kareden başlıyo odayi ikinci forma sokunca am baya karışık yapamadım bi yerrden sonraç[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
sarı düğmeye bastım sonra çözdüm
mavi düğmeye bastım bu seferkinde yeşil poligonlar çıktı çok karışık ya

sevmem böyle puzzleları, neyse :)
Mesaj tarihi:
ben daha 2. odadayım mavi bişiler dönüo bi merkezden dağılıyolar başım dönüyo düşünemiyom[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
[spo1=yesilin cozumu]her duvarda bulunan yamuklara basildiginda yamuklar sekillerine gore isiklanior ve her duvarda yansimalari olusuyor. her duvarda bi sekil isiklandirarak butun kutuyu ayd1nlatmaya calisioruz. tam sirayi bilmiorum ama cok zor deil[/spo][signature][hline]
Mesaj tarihi:
e ben daha 2. bölümü bitiremedim ne iş :)[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
2 oda geçtim baydı
mavi ve yeşil kolay ezber olan mor zor.turuncuda ne yapcaz hiç anlamadım kırmızı hiç anlamadım..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
  • Yeni Oluştur...