Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ozeti izledim de 7-0 olurmus mac bursa saskinligini ustunden atsaymis. demiroren eliyle ittirilen fb nin bu kadar kotu bir takim oldugundan haberi yoktu cocuklarin herhalde.

ha yine fener bali procluyormus da yari yolda kalmis. bursa da asiri yetersiz bir takim ayrica.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

tatar sen gfb li misin kuzum?
dinledin mi çocuğu

Fenerli, GSli, Liverpoollu, XXli olmak doğruyu görmeye ve konuşmaya engel değil Rıdo. Sana da bunu öneririm her alanda; futbol, din ve siyasette özellikle.

Ayrıca Caneri biliyoruz artık, sinirli dengesizin teki, herifin kafa öyle garip ki o karıyı boşayamadı üstüne lamborgini alıyor her sene.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Theridone said:

tatar sen gfb li misin kuzum?
dinledin mi çocuğu

Fenerli, GSli, Liverpoollu, XXli olmak doğruyu görmeye ve konuşmaya engel değil Rıdo. Sana da bunu öneririm her alanda; futbol, din ve siyasette özellikle.

Ayrıca Caneri biliyoruz artık, sinirli dengesizin teki, herifin kafa öyle garip ki o karıyı boşayamadı üstüne lamborgini alıyor her sene.

şimdi tatarcım, ben de aynını diyorum sana, okumadan dinlemeden cahil cahil gelip yorum yapmak sana yakışmıyor. neden mi?

"teter xexe" said:

Caner kekosu, hocadan ve camiadan özür dilerim demiyor da konuştuk hocayla falan diyor hala, bana yakışmayan bir hareketti diyor, ulan kimsin ki sen büyükelçi çocuğu musun?

http://www.ligtv.com.tr/haber/hataliyim-ozur-diliyorum

neymiş? İlk emir

Oku.
Mesaj tarihi:
Ee napaym olm özür dilemiş olabilir ben izlemedim beyanını, koyduğun yazıda sadece konuştuk hocayla diyor. Ama kaçıncı kez benzer şeyleri yapıyor Caner, yine yapacaktır ilerde değişmez bu saatten sonra.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

fizban said:

hahahahahahah tatar tam bir escape ya.

çok sert olmadı mı bu Fiz, yakıştıramadım sana:(
ben de sana yakistiramadim, adamin aciklamasini okumadan/dinlemeden ozur dilemedi demek escape-tier cunku.
Mesaj tarihi:
evet saniyenin 10da birinde doğru kararı vermesi şart çünkü hakemler lazer gözlere sahip.

iyi oynayan takım iyidir, bunu ne kadar santimle milimle göstermeye çalışsanız da bursa dün fenerbahçe'den daha iyiydi, 1 puana razı olmak gerek bazen, yenemiyorsan yenilmeyeceksin.

artık zor maçımız kalmadı, bu cendereden halen lider olarak ayrıldık daha ne olsun.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

bu aleks taşçıoğlunada kafam girsin verdiği kaçıncı skandal karar caner de bu mal yüzünden sarı yedi zaten ahanda buda ofsayt pozisyonları

http://i.imgur.com/wuow8KF.jpg

Abi siz hasta misiniz yaa hahahahaha

Bu adam nasil gorsun lan bunu saliselik?

Allah bu basliga komple akil fikir versin.

Fizbanlasmis herkes
Mesaj tarihi:
canerin kafasının arkasına geçirmeden attığı tacı diyorsun galiba haklısın o pozisyonda. ama çoook bariz volkanın taca attığı topu yan hakem gözünün önünde bursaya verdi devamında caner çıldırıp sarı gördü daha maçın başında. e aynı hakem şu 2 pozsiyona da ofsayt çaldı 2. yarıda. şimdi bu adama daha maç vermenin alemi yok demek ki yetemiyor türkiye ligine hakem mi kalmadı abi.
Mesaj tarihi:
ofsaytlarda kural ; eğer emin değilsen devam ettir. şeklinde
ama bizim kaliteli hakemlerimiz şüpheliyse durdur sonra nası olsa 15cm i nasıl görsünler derler şeklinde takılıyorlar
  • Yeni Oluştur...