Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 souldarkorn said: Volkan FB forması ile sayısız küfür yedi ancak hiçbir zaman takımı bırakıp gitmedi. Üzerinde milli forma varken küfür yediğinde küfürlere yaptırım gelecek mi? bunu sorabilecek yürekli gazeteci var mıdır acaba.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Silhoued said: sen onlara uyma orcan Elazığ'da orcik diye bişey var. çok güzel
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Küfür edenler her kim ise ceza almasın mı diyoruz ? Keşke onlara da gelse. Neyse ya size aziz ve tetikçileri ile mutluluklar.
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Theridone said: Silhoued said: sen onlara uyma orcan Elazığ'da orcik diye bişey var. çok güzel Rıdvan sen duble haksızsın sus. Sen fizban kafasında bir fbli olmasan bile haksızsın.gshsh
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 beyazlardaki zenci nefretinin sebebini biliyorsun değil mi
Silhoued Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 zencilerin kendilerini insandan sayıp haklar istemeleri mi?
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Fgdgydhg Biliyorum da öle bişi değil o gdgd Yok olm zencilerim severim ben, adamlar ülkesine milletine sadık insan olmuşlardır yıllardır. Sıkıntı yok.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 volkan gs maçında kıçıyla topu stop edince çok gücünüze gidiyor o yüzden çıldırıp küfrediyosunuz
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 @rıdvan Hsggdgshahsydh sen anladın beni neyse. tamam abi peki :d
fenn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Fistan o madalyaların altına bi oldboyz yakışır
trathias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 son yılların en iyi spor yorumcusu şu Mehmet Demirkol ya. 100% katılıyorum bu adama. Volkan küfüre karşı tepki göstermekte haklı ama bunu kendi hayatının her alanında göstermeli. yoksa yaptığı şey artisliktir, şovdur. ntv spor
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yakında çekerler fişini.çok cesur yorumlar yapıyor son zamanlarda.önceden tombik adam biraz bastırır yumuşatırdı konuşmalarını ama iyice gaza geldi bu ara demirkol :D
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Uğur Meleke'nin karşısında hepsi diz çöker tövbe ister. http://www.youtube.com/watch?v=xjvJULBj8hk http://www.youtube.com/watch?v=ws51LRkXrlM http://www.youtube.com/watch?v=zvg1jVRIuec
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 İkisi de koyu Fenerli bildiğim, hatta Demirkol Galatasaray Lisesi'nden gelme; çoğu GS'liyim diye gezen yazardan fazla lobisi var bizim camiada. Bu adamlar maddi sebeplerden asla yönetici olamayacaklar olsa da bu zihniyeti yaymaya devam ettikleri takdirde Azizbahçe'yi yıkarlar. Ama işte kovulma haberleri falan yakındır yine de
patatogod Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 souldarkorn said: Konu FB olunca sende mantık aramak saçma zaten. Küfür eden taraftar GFB çıkmış diye haber çıktı. http://www.sporx.com/volkan-krizinin-basrolu-konustu-aslinda-SXHBQ422308SXQ
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 BulletRide said: İkisi de koyu Fenerli bildiğim, hatta Demirkol Galatasaray Lisesi'nden gelme; çoğu GS'liyim diye gezen yazardan fazla lobisi var bizim camiada. Bu adamlar maddi sebeplerden asla yönetici olamayacaklar olsa da bu zihniyeti yaymaya devam ettikleri takdirde Azizbahçe'yi yıkarlar. Ama işte kovulma haberleri falan yakındır yine de Meleke kovuldu zaten. Adam TRT'de gömüyordu Terim'i
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Meleke'ye yazık oldu. Çok bile konuştu TRT gibi yerde. Düzen böyle kimse eleştirmeyecek.
Remus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Meleke ve Demirkolu harcanırlar fazla entellerler. Ara sıra bu tip adamlar spor dünyasına geliyor, Süleyman Seba, Özcan Canaydın mesela adamlara görevdeyken yapılmadık bırakılmıyor. Sorun doğru düzgün insanların bu insanların arkasında durmaması. Aziz Yıdırım 3 Temmuz olmasa başkanlığı Ali Koç'a bırakcaktı. RTE cacık olmasa kendi gider muhtemelen.
Seru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 demirkol'a birşey olmaz yeri garanti onun. meleke konsimatris gibi kanal kanal gezer.
Remus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bence ikisinide CNNTürk alsın, çok kolpa spor programları var.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hasan sas yerine meleke yi alsaydı ya ntv. ama bir futbolcu/antrenor falan istiyolar heralde cunku ondan once de bulent korkmaz gelmisti. demirkol besiktaslı galiba. gecen kufur muhabbetinde bi oglum galatasaraylı diger oglum fenerli diye bisey anlatırken metin tekin "sen de zaten besiktaslısın" dedi. geyigine mi dedi gercek mi dedi bilmiyorum. muhabbeti de hatırlamıyorum bu haftaki 90+ daydı iste. Onun dısında iste zaten guzel yorumcuların hepsi ntvde. metin tekin, tanrı parcacıgı, mehmet demirkol, ali ece falan baya iyiler hepsi. Hasan sas cok kotu bi tek.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Demirkol fenerbahçe'li. kongre üyesi olabilir hatta yanlış hatırlamıyorsam.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 korkmaz iyiydi seviyordum onu izlemeyi ama hasan şaş hiç çekilmiyor ya :) başka adam mı bulamamışlar.
Öne çıkan mesajlar