Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böyle Kadlec gibi düzgün topçu alacaksın abi ya, varsın Alvesin iyi günü kadar olmasın ama belli standartı var belli disiplini kişiliği var, yedekte kalsa ses etmiyor sonra çıkıp oynuyor.
Zaten defans adamını tam Avrupalı alacaksın, öyle çakma Brezilyalı Portekiz veya Afrika-GAmerika falan hikaye.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

http://i.imgur.com/IEzWYFV.png

Yemin ederim sunu koymaya gelmistim buraya
Upload da ettim hshshs

http://i.imgur.com/xXknRmC.jpg

Hayatimda bu kadar penaltilardan medet uman bir "buyuk klup" daha gormedim.
Hep bir penalti pesindeler her hafta. Galatasray bunun pesinde olsa cok agir elestiririm.
Mesaj tarihi:
aslında almanyadan ne varsa alıcaksın takıma.

penaltılar gayet net temiz, boş muhabbete gerek yok. bu takımın 20 küsür hafta penaltı kullanmadığı da oldu.
Mesaj tarihi:
Hshss besiktaslilardan daha cabuk gaza geliyor bu fbli taraftarlar bu sitede lel

Fb iyi oynuyor zTen kardesim ne penaltidan medet umuyorsun atarsin-----

Ahahahah bu penalti ama tamam :d
Mesaj tarihi:
aziz yıldırım kombineleri iptal ettirmiş sanırsam, yapmadığı pislik kalmadı, hala utanmadan duruyor. ölmeden de gitmeyecek herhalde.
Mesaj tarihi:
Verilmeyen 2. verilmeyen penaltisi.... Ayip ama.

Ben size bunun neden oldugunu soyleyeyim bakin bu troll degil.

Aziz yildiriim gecen haftalarda "hakem odasini gerekirse basarim, istersem basarim, istedigim zaman basarim" gibileinde hakemleri tehdit eden aciklamalarda bulundu... Hakemler de insan, gururlari vs mesleklerine duyduklari sevgi saygi hedehodo gerekcesiyle sindiremediler bu lafi ve kendi aralarinda aldiklari bir karar ile ya da ortak bir dusunce ile fb maclarini katletmeye basladilar.
Sen hakemleri tehdit edersen biz de boyle yapariz... Gibilerinden.

Benim aklima bu geldi.
  • Yeni Oluştur...