Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Böyle Kadlec gibi düzgün topçu alacaksın abi ya, varsın Alvesin iyi günü kadar olmasın ama belli standartı var belli disiplini kişiliği var, yedekte kalsa ses etmiyor sonra çıkıp oynuyor. Zaten defans adamını tam Avrupalı alacaksın, öyle çakma Brezilyalı Portekiz veya Afrika-GAmerika falan hikaye.
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Biyik said: http://i.imgur.com/IEzWYFV.png Yemin ederim sunu koymaya gelmistim buraya Upload da ettim hshshs http://i.imgur.com/xXknRmC.jpg Hayatimda bu kadar penaltilardan medet uman bir "buyuk klup" daha gormedim. Hep bir penalti pesindeler her hafta. Galatasray bunun pesinde olsa cok agir elestiririm.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aslında almanyadan ne varsa alıcaksın takıma. penaltılar gayet net temiz, boş muhabbete gerek yok. bu takımın 20 küsür hafta penaltı kullanmadığı da oldu.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ahah maci izlerken demistim bu aptal ikinci sariyi gorecek diye. direk aptal faulu.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sen daha birini upload edemeden ben duble yapmışım. B)
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Su adamin 2 sari karti da dogru degil bence. Hakem eyyamin dibine vurdu fb %100 alacak maci. Ceza sahasinda elle dokunan da bu herhalde.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ulan bıyık için old boylar için editör için kuddusi için kurmadım şu modezu ama artık elzem oldu kuruyorum hemen ahahahahahah ya
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Hshss besiktaslilardan daha cabuk gaza geliyor bu fbli taraftarlar bu sitede lel Fb iyi oynuyor zTen kardesim ne penaltidan medet umuyorsun atarsin----- Ahahahah bu penalti ama tamam :d
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aziz yıldırım kombineleri iptal ettirmiş sanırsam, yapmadığı pislik kalmadı, hala utanmadan duruyor. ölmeden de gitmeyecek herhalde.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 oha pozisyona bak, ayhan'lı meşhur verilmeyen penaltı v2
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bunu vermezsen neyi vericen lan yuh
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 babbannesi gelse penalti calar lan buna
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 haksız kırmızı verdi caykur'a diye veremedi penaltıyı. kırmızının üstünü örttü
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 3 pozisyonda 1 veriyo penalti, bekleyin biraz.
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Verilmeyen 2. verilmeyen penaltisi.... Ayip ama. Ben size bunun neden oldugunu soyleyeyim bakin bu troll degil. Aziz yildiriim gecen haftalarda "hakem odasini gerekirse basarim, istersem basarim, istedigim zaman basarim" gibileinde hakemleri tehdit eden aciklamalarda bulundu... Hakemler de insan, gururlari vs mesleklerine duyduklari sevgi saygi hedehodo gerekcesiyle sindiremediler bu lafi ve kendi aralarinda aldiklari bir karar ile ya da ortak bir dusunce ile fb maclarini katletmeye basladilar. Sen hakemleri tehdit edersen biz de boyle yapariz... Gibilerinden. Benim aklima bu geldi.
Öne çıkan mesajlar