Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steve Ballmer - Gerçek mi?

Dungeon_Master

Öne çıkan mesajlar

Beyler biraz önce geyik ve komik şeyler yayınlayan bi sitede steve ballmer'ın videolarını izledim. Cidden gülmekten karnıma aarılar girdi, hala daa gülmekteyim.. Ben bu adamı bu videolar izlerken, ki gerçekse, microsoftun çalışanları eelendirmek için tuttuğu, microsoftta çalışan sıradan bi adama ya da en fazla halkla ilişkiler bölümünde biri zannederken herif microsoftun genel müdürlerinden biri çıktı!? Şimdi gerçekten merak ediorum. Bu adam gerçekten bööle mi? Yoksa bu videolar fotomontaj fln mı? Gerçek olamaz, olmamalı..

Steve Ballmer microsoft satmaya çalışırken..

Steve Ballmer microsoftun sıradan toplantılarından birinde..

Not: Download etmezse; sağ click, save tagert as..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC[hline]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM

nerde kalmıstık[signature][hline]$ozluk
| Mail | :: [email protected]

Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 09 Ocak 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
i have 4 words for ya. I... LOVE... THIS... COMPANYY... YEAAAAAHHHHH!!!

lol bugun cok fazla yarılıyorum sanırım.

Bill Gates ölürüm sana[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...