Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba Terasi Kasi Master olmak için sordum !

sith

Öne çıkan mesajlar

said:
Sin, 06 Ocak 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 06 Ocak 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
Lan mistiri sen misin yoksa?

yok babam benim nickimle yazı yazıyo

mystry rud aka murdock corte

Oha, lan mördak sne sen miydin haha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

ölümüne dark jedi iz abi
4 tane djk char var
2 tane jk char var

her türlü jedi template iyle oynamışlıgım var
tek diyebilceğim light jedi sux
imperial lerde sux hiç organize degiller
pvp acısından jk olmak avantajlı
ama wielder destekli healer djk cok saglam oluyor
1 e 1 de etkisiz ama coklu gank pvp lerde arada acaip adam alıyosun sen alamasan bile zaten koydugun aoe lerle arada incap olup db lenenlerdende frs alıyosun[signature][hline] Mystry
rd

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıce beyler Cıngle bels Cıngle belse Cıngle oldu way :P :D :S :O Herkese Nice Yıllara , Herkese sağlıklı mutlu bir yaşam sürdürmesini tüm kalbimle diliyorum tüm SWG cilere emek harcayan ve sürekli yardımcı olan yazarımıza, yerel yetkilimize genel yöneticiye Nice Mutlu sağlıklı yaşamlara diliyorum :Pl
Sosyal ağlarda paylaş

Sanada yiğenim. Profession kasmak biraz uzun sürüo doğru fakat gubburla tkm olamazsın değil mi? Dantooine'e falan git, zırh al; veya benim gibi yap sadece zevkini çıkar. Mesela Marksman'ı kafama esince masterlayacam. Expansionla eğlenilecek koca bi uzay geldi zaten.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

TKM olmak istiyorsan kendine npc lerin bulundugu biraz issiz bir yer bul benim favorim doaba guerfelde starportun arka tarafindaki tepeler oralarda 4 veya 5 npc tepede bulunur kendine bir macro hazirla ben genelde öyle yapiyorum ve tüm inventory ni bosaltmani tavsiye ederim.ilk seferinde buff yaptir istersen ama gerekde kalmaya bilir taki tka novice olana kadar zorlanicaksin yapacagin macro ise
/loot
/pause 10;
/macro loot gibi birsey olmali npcleri öldürdükten sonra sadece macroya tikla o otomatik olarak spwn olup sana saldirani hedef olarak belirleyecektir. tabi sana saldirmasi icinde ture olan puanin -5000 olmasili bunu icinde birazcik öldürmen gerek macroyu calistirmadan önce
peki işe yarayacakmı valla ben eskiden yapıyordum simdide interpid serverinda yeni actigim karakterimi orda egitiyorum hem para kazanirsain ( loot para ) hem esya (bazen adhasive bile cikiyor) hemde exp daha ne istiyorsun tabi ufak bir sorun var inventory dolduktan sonra loot macrosu ise yaramiyor ama en azindan 3 dk bir spawn oluyorlar eger inventory in dolmussa ki 2 saatte dolmasi muhtemel ya birine öret evdeki üstündekileri sirty cantana koysunlar yada gereksiz seyleri destroy etsinler bu sekilde sen eve dönene kadar herseyin olur
nasıl fikir ama
Tuman Lee
Master Doctor and TKM in eclipse
Novice Swordman and Master Pikeman in interpid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 06 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
uyduruk profları(brawler medic cart curt) 20$ a
elite profları 40$ a
commando ve bh gibi 1 den fazla alt prof istiyen profları 60$ a
jedi initiate seviyesine getirme olayını 250$ a
jedi padawan seviyesine getirme olaylarını 500$ a
full template trialleri bitmiş jk yada djk olayını ise 1000$ a
yaparım

ayrıca djk ve jk ları icin frs ve rank istenilirse rank kutusu basına 1000$ a yaparım

ticarete dökmüşüz işi lol[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Doctor
SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...