Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba Terasi Kasi Master olmak için sordum !

sith

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ben terasi kasi master olmak istiyorum ama okulum yüzünden kasamıyorum ve hiç zamanım olmuyo Benim yerime kasmak isteyen olursa özel msg den password verebilirim .Ama 1 şartım var Terasi Kasi master ve poileri filan yapacak gönüllü bir kişi arıyorum ilgilenirseniz özel msg atın şimdiden teşekkürler arkadaşlar .
Sosyal ağlarda paylaş

sey benim de 3433'ten master pilot'a grindim ve doldurmam gereken 2 tane tree var FS icin, oyle yani, hani ilgilenen olursa.. grindi yapandan doldurdugu her kutu basina 250k credit rica edicem ayrica.
bi de naboo'da evim var, onu da her gun soyle bi guzel temizleyip tozunu falan alirsa.. arka bahcede de voritor var, onu da sabah aksam yuruyuze cikarmak lazim.. huurtonlarin da yemi..

oyle yani, bilginize..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morian, 04 Ocak 2005 10:04 tarihinde demiş ki:
sey benim de 3433'ten master pilot'a grindim ve doldurmam gereken 2 tane tree var FS icin, oyle yani, hani ilgilenen olursa.. grindi yapandan doldurdugu her kutu basina 250k credit rica edicem ayrica.
bi de naboo'da evim var, onu da her gun soyle bi guzel temizleyip tozunu falan alirsa.. arka bahcede de voritor var, onu da sabah aksam yuruyuze cikarmak lazim.. huurtonlarin da yemi..

oyle yani, bilginize..

Hehe güzelmiş baya bu =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Ocak 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
said:
Morian, 04 Ocak 2005 10:04 tarihinde demiş ki:

oyle yani, bilginize..

Hehe güzelmiş baya bu =)

be ev meibrah ın evine benziyor yanlız.. onunda vardı bi zamanlar. ahh eski günler.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Tunch geçen gün babasına demişki:
Hiç para seçmem. Ne olsa yerim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Ocak 2005 02:46 tarihinde demiş ki:
İlk oha diyen ben olmak istiyorum izninizle.

Bak Pent benden önce çıkmış. Sevgili arkadaşım şifreni alan biri senin oyundaki hayatınıda almış demektir. Kimse şifresini vermez ama alanı çıkar tilkiler çok memlekette (Revanlord/Cem_jedi nerdesin?)[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

uyduruk profları(brawler medic cart curt) 20$ a
elite profları 40$ a
commando ve bh gibi 1 den fazla alt prof istiyen profları 60$ a
jedi initiate seviyesine getirme olayını 250$ a
jedi padawan seviyesine getirme olaylarını 500$ a
full template trialleri bitmiş jk yada djk olayını ise 1000$ a
yaparım

ayrıca djk ve jk ları icin frs ve rank istenilirse rank kutusu basına 1000$ a yaparım[signature][hline] Mystry
rd

Sosyal ağlarda paylaş

sürelerini yazmayı unutmuşum
boktan proflar 1-2 saatte
elite proflar 1 gün içersinde ki aynı günde 2 3 tanede masterlarız fiyatta artış olur ozaman
bh kasan bi meslektir ama elimizdeki bot jedilar sayesinde onuda halledebiliyoruz kısa sürede

jedi initiate olayı biraz uzun sürebiliyor köy muhabbeti yüzünden
jedi initiate den komple bir knight a 1 2 haftada cıkartırız triallerdeki spawn saçmalıgı ve serverlarda graul bulunmaması sebebiyle gecikme yaşanabilir

force rank system xp satın almak siterseniz 1 gecede 1-2k xp kasabiliriz ki server yogunlugun a göre bu sayı düşüp artabilir...

ayrıca pvp derside verilir

1 e 1 jedi pvp teknikleri
nasıl gank den kurtulunur
fr3 nerde yararlıdır
enforcer mı saglam yoksa defender mı olsam tripleri
o'niz i atlantisi nasıl 5dk içinde duelde incap edebilirim? sorularınıda belli bi miktar ücret karşılığında öğretiriz[signature][hline] Mystry
rd

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...