Jester Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: magecy, 09 Ocak 2005 17:19 tarihinde demiş ki: No Woman No Cry ne alaka beee. bob marley i bu hale düşürdünüz o kadın yok ağlamak yok anlamında değildir, kızkardeşine yazılmıştır o şarkı, hayır kadın, hayır ağlama anlamındadır bunu da bilmiosanız yuf yani[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Hah Infernal yazıcaktım şimdi. Bizim okul newslerinde gördüm bunu, ona da atılan ilk mesaj buydu ahah[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hehe.. adam bazi seyleri flashla dile getirmis, cok da ii yapmis :P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: vaniLLe, 09 Ocak 2005 17:41 tarihinde demiş ki: orjinali Puddle Of Mudd - She hates me..! :) eet. bende linke tıkladıktan sonra browser simge durumuna küçültmüştüm bi baktım she hates mi çalıyor. dedim aa ama bunun sözleri böyle değil di!?!?. tekrar büyütünce anladım :D. sesi de çok benziyor[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ahaha süfermiş be :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 süpermiş harbi ya[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bayıldım müziğe[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Infernal_Reborn, 09 Ocak 2005 19:48 tarihinde demiş ki: ne alaka beee. bob marley i bu hale düşürdünüz o kadın yok ağlamak yok anlamında değildir, kızkardeşine yazılmıştır o şarkı, hayır kadın, hayır ağlama anlamındadır bunu da bilmiosanız yuf yani en çok bilinen ve yapılan yanlışlardan zaten :) hatta no man, no cry görmüştüm bir yerde, şok olmuştum :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: harvester, 09 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki: adam şarkı bile yapmış yazık çok koymuş $arki greasein sarkisi bi kac soz uydurmus paso loop daha once izlemistim guzel genede[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iReM_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 çok güzeldi ya millete gönderdim valla;)[signature][hline]GOD DAMN I LOVE ME... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar