Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 arkadaşın windows 7'sinde saçma birşey oluyor google'a bile yazamadığımızdan burayı deneyelim dedim. şimdi diyelim bi pencere açtık chrome olur, firefox olur ya da herangi bi pencere farketmez o pencerede bi işlem yaparken (mesela firefoxta haxball oynarken) bir anda o pencere inaktif oluyor sanki arkada başka bir pencereye tıklamışız gibi ve o sırada o işlemi yapamıyoruz. acaip bişey. hiçbişey bulamadık hiç böyle bişey duyan var mı? alete geçen bira döküldü acaba bunla ilgili olabilir mi dedik touchpad fln mı zarar gördü ama yine de saçma geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 touchpad bozulmuş imleç sol alt köşeye kayıyordur konuyu kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 touchpad deaktive olur mu hiç denemedim de öyle bişey deneyebilirsiniz. toucpadi deaktive edince sorun devam ediyor mu diye bakabilirsiniz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 touchpadi disable ettik yine olmadı mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 bi ihtimal şurda yazmıştır birisi, https://www.google.com/search?q=windows+7+losing+focus&oq=windows+7+losing+&aqs w7 kullanmadım bilmiyorum o yüzden, 8 de olmuştu benzr sorun onu çözmüştük gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 vürüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 spy mpy virus falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar