reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bunu orta/buyuk capli projelerinde kullananlar var mi? ozellikle responsive web designlar icin soruyorum. performans sorunlari ile karsilastiniz mi? jquery (ozellikle plug inler) ile beraber bir sorun yaratiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 mobil oyun projem var haftasonları uğraştığım, orda kullanıyorum şu an. herhangi bir konuda sorun çıkartmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Buyuk capli projede kullanildi, animations kullanirken dikkat etmek gerek, mumkunse css animations kullanmakta yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 2 senedir kullaniyorum, ios mobilde + cok fazla element kullaninca gozle gorunur bir yavaslama oluyor. dirty checking yaptigi icin bu yavaslik text inputlarda falan da ciddi hissediliyor. android mobile ya da desktoplarda yavaslatmak icin cok ugrasman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar