khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Selam, Güzel bir liste yapmaya çalışıyorum. Ama anime izlemeye yeni başladığımdan dolayı çoğu şeyi bilmiyorum. Anime guruları akıllarında kalan, hatırladıkları en iyi OST'leri paylaşırsa, güzel bir liste yapmayı düşünüyorum. Aklıma gelenler şimdilik; Akame ga kill Kill la kill Böyle bir konu daha önce açılmışsa kusura bakmayın. Bölümde 20 sayfa gezdim ama bulamadım. Sevgiler, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Şöyle bi topik var aslında, 2. sayfaya düşmüş. anime müziği haricinde de bayağı bir şey var, bayağı güzel şeyler de paylaşılıyor arada sırada. http://forum.paticik.com/read.php?10,3298336 (bayağı eski şeyler de var, bazı linkler patlamış olabilir) OST ler için de besteciler üzerinden aramak daha çok işe yarayabilir. mesela Kill la Kill için Hiroyuki Sawano diye aratabilirsin, sonlardan başlayarak kurcala işte. Aldnoah Zero, Kill la Kill, Shingeki no Kyojin, Guilty Crown filan diye gidiyo zaten, hepsinin de soundtrackleri bayağı başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar