g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arkadaşlar Bana Bir Scp Lazım.. Şöyle Bişey İstiyorum Ev Komutları Varya Onun İçine Ekliyecegim Mesela On=*evden cik* olcak ama bu komutu eve ortak yada dost olmayan birisi kullanabilecek yani bu birisini eve sıkıştırdıgın zaman adamın kaçması için bir scp lazım.. ama bu komutu bi player 1 saatte bir kullana bilecek yardım ederseniz çok sevinirim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yardımcı Olabilecek yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Coowner/friend olanlar kullanamasin demek sacma bir kisitlama bence, gereksiz de script yuku ayni zamanda, birak herkes kullansin. on=*evden cik* //bir memory item yaz, adamda varsa return 1 de, yoksa devam etsin; //scriptten millet banlendiginde vs. nasil atiliyor disari bak, o komutu koy buraya //yazdigin memory'i 3600 timer (1 saat)ile equip ettir ps: gunlerden pazar oldugu icin henuz sabah denebilecek bir zamanda, 28 dakika icinde, cok basit olmayan bir scripte yardim isterken biraz daha sabirli olabilirsin bence :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 09 Ocak 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 [SPEECH spk_house_cmds] altına şunları ekle ON=*evden cik* SRC.GO src.move 0 1 SRC.FIX SRC.SYSMESSAGE Kendinizi disari attiniz! RETURN 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yada remove thyself 'na benzer bir komutu editleyebilirsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Teşekkür Ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar