Jezz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben ilk ekranda english seçtim (english,german,france,other vardı ya) sonra pvp serverını seçtim ilk başladığımda ping 178 filandı, şimdi 458 512 gibi ping alıyorum sizde nasıl ping durumu? Bağlantı hızınızı ve ping durumunuzu yazarsanız sevinirim. ADSL 256 ping 458[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Çok doğruyu yansıtmaz şuanda çünkü bütün server aynı ortamda takılıyor :) Ayrıca muhtemel server çalışmalarından dolayı (bütün alman ve fransız serverları eklenmemişti en son baktığımda) ping biraz yüksek olabilir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sizde o ilk ekranda english seçtiniz dimi? aslında orda size en yakın lokasyonu seçin diyodu yani german seçsem dahamı iyui olur acaba[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 128 kablo, 400-450'lerde geziyor. 'US'den bile beter olacak' diyenlere de selam buradan, daha 8-10 server var betada, yer gok bagli ve baglanmaya calisan adam dolu, ping 450.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 256 kablo: 200-300 civarlari[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bu arada size tavsiyem; eski serverda hangi karakterle oynadıysanız onunla oynamayın ki farklı birşeyleri daha (aklınızda acaba diye kalan) deneme şansınız bu final beta. Mesela ben magedim, ve serverlar son haliyle açılıncada mage olucam fakat şimdi rogue denemeyi düşünüyorum.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Baggio, 09 Ocak 2005 16:35 tarihinde demiş ki: 128 kablo, 400-450'lerde geziyor. 'US'den bile beter olacak' diyenlere de selam buradan, daha 8-10 server var betada, yer gok bagli ve baglanmaya calisan adam dolu, ping 450. +1[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben almanyadayım ve english pvp 6 sunucusuna 100-250 arası ping alıyorum. genel olarak 180 civarı. daha iyisini beklerdim açıkcası. ilerde düzelir diye umuyorum. alman sunucularını denemedim zaten oynamaya da niyetim yok tüm tanıdıklarım başka sunucudayken.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bütün sunucular Paris'te.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 320 lar da benım 123 cable[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... [Bu mesaj Cico tarafından 09 Ocak 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 warrior deneyin çok zevkli bir de warlock öneririm hunter da zevklidir yani çok var warsong'da bunlardan warrior çok yok ama ben oynuyorum zevkli baya bunu geliştirdikten sonra da warlock deniycem bence o da güzel büyüleri var... rogue dersen bir dünya rogue olacak ztn hangi serverda olursan ol...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 09 Ocak 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 US serverinda 200-400 pingle oynuyorum ve okadar insan sadece pingler yuksek olacak diye EU serverını bekledi fakat okadar zamana yazık olmuş EU serverında pingler daha fazla olacak ve beklenin aksine millet 100 pinglerde oynaması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sadece ping değil, saat farkı için de eu tercih edilme sebebi.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 10 Ocak 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 us clientıyla girince english france yada german cıkmıyor sadece united states cıkıyor bunu secip actım karakteri bi sorun olurmu malum blizzard a artık pek guvenemiyoruz da[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 us de 100-200 ping aliyorum, 128 kablo. Yalnis anlasmalar olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben EN serverinda 150-250 aliyorum bu dünce gece serverin tika basa oldugu yer DE yani alman serverlarinda 60-90 arasi ben anlamadim olayi cogu insan nereye girersen gir ping ayni olacak cünkü hepsi pariste madem bütün serverlar parisdede pingler degisik o zaman blizz degidigi dogru size yakin olan server girin (almanyadayim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 80 ping DE serverina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 almanlarla oyunmu oynamak kalsın hepsi öküz yarısı ırkçı beyinsiz neyse eu serverlarında oynarım rahat rahat isveçlilerle kardeş kardeş[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ilk giriste 120 ping 10 dakika icide 50 50 artıyr 400 de sabitleniyor "betadır beta"[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar