quixef Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 dana22 said: ozet geciyorum..ingilizce bilmiyoruz.. Kendi adına konuş bilae. sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 aquila said: adam ornek paragraf vermis, niye onu cevirmeye kastiniz ki asdf. cevirememeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 abi ben çeviririmde çok hızlı değilim, ingilizcem iyi onda sıkıntı yok. bide 1k karakter gözümde büyürken 5 tl gözümde küçüldü ashdasd ha adam bu gece lazım demiş zaten, yatıcam ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 1k 5tl lel Şaka sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Gülmekten uykum kaçtı bilae bu ne sdfsdd sanssizsansli said: 'they will date in two years' benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar