ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Dworgian said: inventusda da var evgalar var ama fark var biraz 450 tl peşin alırsan taksitli alırsan birde komisyonu var. Sen garantili gümrük vergisi ödenmişini çok daha ucuza getirtiyorsun. Bahsettiğim model gtx780 ti Classfield için. kingpin edition bulunmuyor sanırım şu an türkiyede. Onu da çok uyguna getirtiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ya zaten EVGA'yı getirtmeyi düşünüyordum ama derdim TR garantisi olmamasıydı. Şimdi yurt dışından gelse de buradaki distrübitör'ün garantisinde onlar aracılığı ile bakılabilecekse dışardan EVGA getirtmek çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Garantiye bu kadar takılmalı mı yoksa ben mi fazla şanslıyım bilmiyorum. 8-10 senedir pc kasasının içine taktığım hiç bir parçanın garantisinden yararlanamadım henüz. Ya garantisi bittikten sonra bozuldu ya garantisi bitmeden sattım veya değiştirdim. Ha bir kere anakart 1.5 sene sonra bozuldu. Onuda kullanıcı hatası deyip değiştirmediler zaten. TR de öyle garantisinden çok iyi yararlanabileceğin, müşteri memnuniyetini tepede tutan çok fazla distb yok. En ufak şeyi "kullanıcı hatası" deyip geri gönderiyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Şu vakte kadar 1 kere asus gpu bozuldu benim, çizgi biraz kastırdı ama yolladı yenisini. Ondan başka dandik kasa içi psu öldü onu saymıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Dworgian said: Ya zaten EVGA'yı getirtmeyi düşünüyordum ama derdim TR garantisi olmamasıydı. Şimdi yurt dışından gelse de buradaki distrübitör'ün garantisinde onlar aracılığı ile bakılabilecekse dışardan EVGA getirtmek çok mantıklı Hiç tasalanma garantilik bir durum olunca çok güzel çözüyorlar. hızlı kargo ile gönderiyorsun aynen geri geliyor kısa sürede. Burada garantisi olsa noluyor ? 1 ay bekliyor sonra problem yok kartta birde ramları ve anakartı getirin gibi cevaplar alıyorsun :) Bi konu vardı donanımda B.M.W isimli arkadaş evga kartlar satıyordu. Bir firma eğer kaydı var ise evga da biz bakıyoruz yurtdışı alınsada diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Maalesef Asus iyice boka sarmaya başladı ülkemizde. Çizgi Elektronik işini düzgün şekilde yapan nadir ithalatçı firmalardan ve yetkili servislerden biriydi fakat kafasına göre ürünleri garanti dışı bırakmaya ve kullanıcılarıyla seviyesiz şekilde iletişim kuran servis elemanlarına sahip bir yer oldu çıktı. Neden Evga diye sormak yersiz. Müşteri memnuniyetini temel ilke olarak edinen iki firmadan biri onlar diğeri ise Corsair. Vektron Elektronik Evga'in kuralları gereği ülkemiz dışından alınan Evga kartlara da servis vermek zorunda lakin bunun gereği var mı diye soracak olursanız yok derim.. Türkiye'deki kullanıcı düşmanı firmalara yollayıp haftalarca vakit kaybetmektense ürünü yurt dışından alıp Evga'in kendisine ups prepaid call tag çıkartıp yollamak daha iyi. Wolfratshausen, Germany 24/06/2014 10:17 Delivered 24/06/2014 8:00 Destination Scan 24/06/2014 7:54 Arrival Scan Muenchen, Germany 24/06/2014 6:55 Departure Scan 24/06/2014 5:46 Arrival Scan Koeln, Germany 24/06/2014 4:35 Departure Scan 24/06/2014 1:33 Import Scan 24/06/2014 0:57 Your package is at the clearing agency awaiting final release. / Your package was released by the clearing agency. Yesilkoy Istanbul, Turkey 23/06/2014 23:20 Departure Scan Blok iadesi ve onun sonrasında kart değişimi için yaptığım işlemler sadece birkaç günde neticelendi. 1 günden daha az zamanda ürünler Almanya'ya ulaştı. 2 gün sonra değişim kararı çıktı ve yeni ürün kargoya verildi. Araya hafta sonu girince gümrük işlemleri için Pazartesi günü beklendi. Pazartesi çıkışı yapıp adresime yönlendirildi ve ertesi gün de teslimatı yapıldı. Ben Türkiye'den aldığım ürünlerde bile sıkıntı yaşarsam yurt dışına gönderiyorum. Türkiye içerisinde rma yaptırmayı deneyip boş yere vakit kaybetmeye ve sinirlenmeye gerek yok. Evga almak yerine diğer firmalara paranızı verip çar çur etmeyin hem de sexy bir sisteminiz olsun (tu) http://store.donanimhaber.com/a9/cb/07/A9CB071225B872C3CF0D9454A233D341.jpg Bir süre önce eu.evga.com üzerinden alınan kartlara uygulanan verginin kaldırılması ve muafiyet sağlanması için Evga Europe'da çalışan arkadaşımla aracılığıyla Amerika'daki merkeziyle iletişime geçip bunun gerçekleşmesini sağladım. Evga Shop üzerinden ürünü sepete attığınızda oradaki vergilendirilmesi düşmektedir. Detaylarını DH'de paylaşmıştım buraya da yazayım faydalanan çıkar elbet. Buradan almak birçok üründe Türkiye fiyatlandırmasına oranla daha uygun olmaktadır, bilginize... http://forum.donanimhaber.com/m_88912953/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 nessaftw abimiz sağolsun benim bütün kasayı beraber topladık. Hep onun eşsiz güzel tavsiyeleri ile oluştu benim güzel sistemim :) Kafama kafama vurdu evga al diye. Şimdi çok memnunum her parçadan ayrı ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Kasayı nessa toplasın bana "al kullan karşim bak içi de ne temiz" desin istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Yamacıma gelmen lazım onun için :p ozii_x said: nessaftw abimiz sağolsun benim bütün kasayı beraber topladık. Hep onun eşsiz güzel tavsiyeleri ile oluştu benim güzel sistemim :) Kafama kafama vurdu evga al diye. Şimdi çok memnunum her parçadan ayrı ayrı. Valla tavsiye isteyen insandan daha da önemlisi yapılan tavsiyeyi dinleyen insan. Ben çok sevindim sistemini öyle şekillendirmene. Çok uzun süre huzurlu ve üst düzey performans alarak kullanmaya devam edeceksin. Güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Nessaftw said: Yamacıma gelmen lazım onun için :p ozii_x said: nessaftw abimiz sağolsun benim bütün kasayı beraber topladık. Hep onun eşsiz güzel tavsiyeleri ile oluştu benim güzel sistemim :) Kafama kafama vurdu evga al diye. Şimdi çok memnunum her parçadan ayrı ayrı. Valla tavsiye isteyen insandan daha da önemlisi yapılan tavsiyeyi dinleyen insan. Ben çok sevindim sistemini öyle şekillendirmene. Çok uzun süre huzurlu ve üst düzey performans alarak kullanmaya devam edeceksin. Güle güle kullan. Cidden teşekkür ederim abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Nessaftw said: Yamacıma gelmen lazım onun için. hmmmm. şu lafın meali; "sen parçaları kasayı kap gel, ben toplarım" mı gelirim nolcak. hem bi kaveni içerim jasdlasjdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Yaparız ne olacak ayıp ettin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 nvidia Watch Dogs veriyodu beleş oyun olarak, şimdi borderlands veriyo diye almıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 R9 280x Toxic alacaktım önümüzdeki ay ama artifact sorunlarıyla dolup taşmış forumlar. iyi optimize edememişler sanırım kartı. 900-1k tl bandında alternatif ne kart önerirsiniz? Yada paraya kıyıp gtx970 mi alsam ama 1200 tlde çok ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 280x alacaksan en ucuzunu al. toxice o kadar para vereceksen 200-250 daha koyup gtx 970 almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Öyle olacak gibi. Bir stoklara girsinde kart bakıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 envidya silkeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 BalisticGel said: R9 280x Toxic alacaktım önümüzdeki ay ama artifact sorunlarıyla dolup taşmış forumlar. iyi optimize edememişler sanırım kartı. 900-1k tl bandında alternatif ne kart önerirsiniz? Yada paraya kıyıp gtx970 mi alsam ama 1200 tlde çok ya.. Amazondan EVGA gtx970 alabilirsin,EVGA uluslararası garanti verdiğinden garanti problemin de olmaz. Ses problemi ve hatalı tasarım olduğu söylendi fakat evga açıklama yaptı tasarımın hatalı olmadığıyla ilgili, ve sağlam OC yapıp ses sorunu yaşamayan bir çok insan var. Evga kalitesine güvenip sipariş ettim zaten bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Önümüzdeki ay torba yasayı çıkarıp beni işten atmazlarsa alıcam umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar