Rahan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 dur tahmin edeyim deneme için sallama veritabanı oluşturuyorsun? Saatçi kırtasiyeci ayakkabı tamircisi balıkçı anahtarcı boyacı[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Apache, 10 Ocak 2005 02:45 tarihinde demiş ki: kimse sana yardım etmek zorunda değil,üstüne üstlük bu forumda haklı veya haksız kimseye hakarette edemezsin.sinirliysen,sinirin geçene kadar mesaj yazmazsın olur biter. ya adam kalkmış pezevenk travesti gece gece bune adsl bilmemne zart zurt cart curt yazıyor ve ben ona saygılı davranacakmışım. durup iki dakka ne yazdığınızı düşünün bir noolur. bu adamın bana ya da o anda ihtiyacım olana saygısı var mı ki benim ona olsun? onun yaptığı saygısızlık değil midir? tabiki etmek zorunda değil ama her yardım etmek istemeyeninde bu tip bir davranışta bulunması zorunlu değil.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Rahan, 10 Ocak 2005 02:46 tarihinde demiş ki: dur tahmin edeyim deneme için sallama veritabanı oluşturuyorsun? yok abi harbiden lazım. anlatıcam ama işim bittikten sonra.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu arada nette aradığıma benzer bir liste buldum. onu düzenleyeceğim. oldukça uzun birşey. teşekkür ederim yardımcı olanlara. çok işime yarayacak gerçekten.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sakin sakinn.. ne bu şiddet bu celal. bağrışmayalm gereksiz yere..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 çöpçü boyacı eczacı kaportacı otobüsçü temizlikçi[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kavel mal varlığını da açıkla! Ya beyler destek olmuyosanız adama köstekte olmayın tabiki kimse yardım etmek zorunda değil ama baltalamak zorunda da değil. Bazıları gayet güzel yazmışlar işte negüzel ondan sonra niye kız gelmiyo paticiğe cart curt diye mesele tartışma topicleri açılmak zorunda kalıyo herşeyi cıvıtmayalım yahu. dondurmacı turşucu işportacı ? sucu sütçü tüpçü simitçi züccaciyeci butik börekçi emlakçı galerici buna bide sübyancı ekledimmi tamamdır dimi lol :p[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bozacı ve şahiti şıracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Tombalacı :) Tokmakçı Milli Piyangocu Çorapçı ne biliim olm bu ne menem iştir[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 zegna deli para kırıyo onlar. hiç gülme : ) bu adamların birde dükkanı olması lazım arkadaşlar. o yüzden hakim bozacı simitçi fln yazamıyorum işte. dedim ya adamın mesleğinden çok halk arasında o işletmeye verilen ismi yazıyorum. tüpçü lokanta telefoncu gibi ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 heh işte herkes de onu diyor. ilk başlığı açarken daha bir açıklayıcı olsaydın da insanları üç sayfa boyunca kıvrandırmasaydın. bunu demeye çalışıyor çoğunluk[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Zegna, 10 Ocak 2005 03:01 tarihinde demiş ki: overlokcu hehe :) overclockçu[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: StRencher, 10 Ocak 2005 03:32 tarihinde demiş ki: heh işte herkes de onu diyor. ilk başlığı açarken daha bir açıklayıcı olsaydın da insanları üç sayfa boyunca kıvrandırmasaydın. bunu demeye çalışıyor çoğunluk ilek sayfada "en ufağından büyük şirketlerin yaptıklarına kadar." şeklinde bir ibare kullanmışım zaten. 3. sayfaya gelmeden öncede arada en azından 2-3 ayrı postta yazdım onu.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Ocak 2005 03:34 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 10 Ocak 2005 03:01 tarihinde demiş ki: overlokcu hehe :) overclockçu pent geyik olsun diye mi yazdın bilmiyorum da doğrusu overlok onun. overclock başta. bunlar çarşap nevresim takımı yorgan fln süslüolar ( ya da benzeri bişey yapıolar).[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Salağım ya, ondan yanlış yazdım heralde...[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 olabilir tabi.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 İlginçtir tdk sözlüğünde overlok yada overlock kelimeleri bulunamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 o da olabilir tabi. yanlış biliyorumdur belki bende. ama overclock olmadığını iyi biliyorum... heh... neyse iyi sabahlar ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Selamon, 10 Ocak 2005 03:45 tarihinde demiş ki: İlginçtir tdk sözlüğünde overlok yada overlock kelimeleri bulunamıyor. Ya onu şakasına söyledim. Overlok doğrusu ve overclocktan alakasız, türkçe değil tabi.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 lol penthin olayı anlamadıysanız yuh.. bide gidiptdk söz.. puahha...[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: kavel, 10 Ocak 2005 02:51 tarihinde demiş ki: said: Rahan, 10 Ocak 2005 02:46 tarihinde demiş ki: dur tahmin edeyim deneme için sallama veritabanı oluşturuyorsun? yok abi harbiden lazım. anlatıcam ama işim bittikten sonra. harbiden lazım da ne için lazım? "okul procesi" "arkadaşla iddialaştım" "iş yerimde patrona laf atıcam" herhangi bir neden olabilir. nedenini söylemek bu kadar mı zor? nedenini açıklasan sana daha kolay yardım edicez. birşeyler söyleriz de daha sonra diyorsun "yok o olmaz onun iş yeri yok" gibi şeyler. baştan söyle açık açık "şu konu için lazım" biz daha iyi anlarız ve sana daha kolay yardım ederiz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 wowwwwwww :D kavel kızdı bisse :D zuahah hey allaam ya adamlara bak ya aman abisi dur sakin ol ya dövme bizi abi korkarım ben :D taam canımın içi şakadan anlamıyosan buraya başlık acmada google de falam ara.ama abi kızma bana ya ühüüüü[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 valla aklıma bu isimlerle yapıcak mantıklı bişi gelmiyo açıkçası[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 öğrencici elmacı dershaneci patici[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Beyaz Kadın Ticaretcisi[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar