micha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yaa beni makina shut down yap1yorsun.Kapanm1yor 5 kere ardarda yap1yorsun bu sefer kapan1cak gibi oluyor.Masaustunde ki resimle kal1yor oyle. asag1da ki tusa bas1l1 tutmadan kapatam1yorum help ne yap1y1m.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 XP veya 2000in öyle bir bugı vardı. Patchleyince sorun kalmıyordu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kapan de makinaya.. kapanmıycak sonra arkadaki abidik gubidik programları sırayla kapa.. (bana eskiden winamp agent yapıyodu ) hangisi yapıyosa onu kaparsı nartık :D[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 firewall ve antivirüs programları da yapıyo olabilir.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bende de eskiden win 8 de yapıyodu bu olayı ama olayı anladım kesın sende de aynıdır sistem cok sey calıstırken ya da calıstırdıktan sonra bellekte az yer kalıyo bu yuzden pc yi kapatamıyo.benım eskıden 128 sd ram di şimdi 768 ddr 400 ram yaptım o sorun hiç yaşamıyorum.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar