bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 konuyla ilgilenen arkadaşlar: web trendleriyle ilgili hangi siteleri veya basılı kaynakları takip ediyorsunuz, hangi fuar/seminar vs. lere katılım gösteriyorsunuz. ilgilendiğim şeyler: yeni tasarım türleri, oluşan tasarım trendleri, e-commerce sistemleriyle/siteleriyle ilgili yenilikler(trendler), overall global e-commerce nabzı. trendsetter olmasa bile trendleri hızlı takip edip, paylaşan kaynakları arıyorum. olay olup bittikten 3 ay sonra yayınlayan bir sürü kaynak var zaten. ücretli olması sorun değil, yeter ki öncü olsun. ne güzel keywordler döşedim patiye ya. bu arada direkt markalar, sitelerde olur takibe almak için, atıyorum ebay e-commerce konusunda featureları trendsetter'dır gibisinden. var mı böyle siteler takibe aldığınız gerek tasarımsal gerek ecommerce trendsetter olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 tasarım icin; patterntap behance dribbble diger tum konular icin; smashing magazine smashing hub a list apart web designer depot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 güzel insan seni, tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 https://chrome.google.com/webstore/detail/panda-hacker-news-dribbbl/jhiocdmmaannaccoofjfmjpbfkogmnap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Trendine sokayim bu web'in. Ayni seyleri sikimsonik isimlerle tekrar tekrar ortaya cikarip duruyolar, bi bok saniyoruz gidip neymis diye bakana kadar. Biktim ulan valla biktim. Ogren ogren ogren, oku oku oku. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 @nuwanda bu pandanın yeni pencere de otomatik açılmayan versiyonu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 4Ever said: @nuwanda bu pandanın yeni pencere de otomatik açılmayan versiyonu varmı? varmış. http://usepanda.com/app/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Sağolasın güzel oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar