forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Marty said: dogru yoldasin ramses. ben de 27. benim de hedef o civarlar. 20 civari alsam, ben 40 oldugumda 30 civari olur. cok iyi cikarsa hala az bi kullanim suresi kalmis olur. kalmazsa yol verip yenisini alirim. yeni model 20lik. bu kart kari bagyan alan tiplerin laflarina kanma sakin. Hunharca bir ironi postu ama Sonuçta formül dış+iç güzellik bölü2 Ne oluyor 10 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 2.hat 2.telefon alin kucuk bi tane sirf konusma/msj icin. her zaman sessizde bi kenarda dursun. gerektiginde kullanin. 2.islerinizi de mal gibi facebook uzerinden yapmayin. 2.leri eklemeyin. facebook kullanmiyorum diyin. friend olmayanlardan da mesaj olayini engelleyin. kiz masaya telefonunu ters koydugu anda ne mal oldugu belli oluyor. siz yapinca da belli oluyor. yapmayin. hele mesaj falan gelince okumamalar, saklamalar gizlemeler falan cok komik gorunuyor. acemi playboy olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bir de evleniyorsanız bir zahmet marty nin öğütlerini dinlemeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ne hayvanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 insan gibi dursak, aldatmasak olmuyo mu böyle türlü şebeklik yapacağımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bölü 2 artı 7 denmediyse tam zamanı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 chrome said: nişanlım başka bir ülkede. okulu 2015 yazında bitecek. evlenelim diyor. ben de çok istiyorum. ama uçakla 2,5 saat mesafede bir yerde yaşıyor. benim de iş durumum öyle git gele çok müsade etmiyor. böyle bir durum yaşayan kimse var mı çevrenizde? kös kös beklemekten iyi midir değil midir bilemedim?? çözüm poly. benim de sevgili var 2.5 saat mesafe uçuşta, çözüm poly ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi kastettiğin şey çok eşlilik ise ben tercih etmiyorum onu. evlenmek istediğim insanı başkasıyla aldatamazdım. evlenmek istemiyor olsam da aldatmazdım. ayrılırdım. böyle bir şeyi teklif etse kız arkadaşım ondan da ayrılırdım. kendisi istese o zaman yine ayrılırdım. neticede ayrıldık. hayırlısı oldu. sorun şu, şu dakikadan sonra türk bir kızla bir ilişki düşünmem mümkün değil benim. bildiğin tekerleğin icadını keşfeden adam gibi oldum. meğer bizim kızlar köşeli kayaymış. ama şimdi kalk bir daha rus bir kız bul, tanış, türkiyeye getir, yanına git, bir sürü uğraşacağım yine ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 O zaman sen git suyun kaynağına ve Rusyaya yerleş. nükleer savaştan ölmezsen ilik kurumasından ölürsün, bizde senin fikirlerinden kurtuluruz sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 lan millet ne biçim başlıklar açıyor. benimkiler de duruversin kenarda ne olacak, ne zararı var size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 chrome said: abi kastettiğin şey çok eşlilik ise ben tercih etmiyorum onu. evlenmek istediğim insanı başkasıyla aldatamazdım. evlenmek istemiyor olsam da aldatmazdım. ayrılırdım. böyle bir şeyi teklif etse kız arkadaşım ondan da ayrılırdım. kendisi istese o zaman yine ayrılırdım. neticede ayrıldık. hayırlısı oldu. aldatınca poly olmuyo zaten aldatmak oluyo, ama evet istemiyosa taraflardan biri zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 "Tatar Ramazan" said: insan gibi dursak, aldatmasak olmuyo mu böyle türlü şebeklik yapacağımıza? HE İŞTE onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Chemical said: chrome said: nişanlım başka bir ülkede. okulu 2015 yazında bitecek. evlenelim diyor. ben de çok istiyorum. ama uçakla 2,5 saat mesafede bir yerde yaşıyor. benim de iş durumum öyle git gele çok müsade etmiyor. böyle bir durum yaşayan kimse var mı çevrenizde? kös kös beklemekten iyi midir değil midir bilemedim?? çözüm poly. benim de sevgili var 2.5 saat mesafe uçuşta, çözüm poly ya. ikiniz için de mi yoksa bireysel mi konuşosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: Chemical said: chrome said: nişanlım başka bir ülkede. okulu 2015 yazında bitecek. evlenelim diyor. ben de çok istiyorum. ama uçakla 2,5 saat mesafede bir yerde yaşıyor. benim de iş durumum öyle git gele çok müsade etmiyor. böyle bir durum yaşayan kimse var mı çevrenizde? kös kös beklemekten iyi midir değil midir bilemedim?? çözüm poly. benim de sevgili var 2.5 saat mesafe uçuşta, çözüm poly ya. ikiniz için de mi yoksa bireysel mi konuşosun? şöle oldu, exchange öğrencisi, kız, sividiş ayrıca poly, beş yıllık sevgilisi vardı, o da olaydan haberdar (ki sevgiliyi tanıyorum) öle gelişti, devam ediyo, arada görüşülüyo, 1 seneyi geçti sanırım. Bu esnada benim başka sevgilim oldu ayrılındı vs, bu sevgili de biliyodu olayı falan. Poly olunması için, ilişkideki herkesin bilmesi gerekiyor durumu. Ayrıca öbür türlü std dediğimiz olay var, beleş std testing var abi ülkede, yaptırmamak salaklık yani gidip yeter ki "birisyle sevişcem ben" denilsin, o yüzden herkesin ne yaptığını aktarması lazım diğerlerine, open relationship değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bunun adı başka bir şey ama sen ylunu bulmuşsun ortamlarda poly dersin kim bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 gençler sevişiyorlar abi bunun adı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Chemical said: şöle oldu, exchange öğrencisi, kız, sividiş ayrıca poly, beş yıllık sevgilisi vardı, o da olaydan haberdar (ki sevgiliyi tanıyorum) öle gelişti, devam ediyo, arada görüşülüyo, 1 seneyi geçti sanırım. Bu esnada benim başka sevgilim oldu ayrılındı vs, bu sevgili de biliyodu olayı falan. Poly olunması için, ilişkideki herkesin bilmesi gerekiyor durumu. Ayrıca öbür türlü std dediğimiz olay var, beleş std testing var abi ülkede, yaptırmamak salaklık yani gidip yeter ki "birisyle sevişcem ben" denilsin, o yüzden herkesin ne yaptığını aktarması lazım diğerlerine, open relationship değil kesinlikle. biz ona fuckbuddy veya friends wth benefits diyoruz yahu. poly sevgililik mi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: Chemical said: şöle oldu, exchange öğrencisi, kız, sividiş ayrıca poly, beş yıllık sevgilisi vardı, o da olaydan haberdar (ki sevgiliyi tanıyorum) öle gelişti, devam ediyo, arada görüşülüyo, 1 seneyi geçti sanırım. Bu esnada benim başka sevgilim oldu ayrılındı vs, bu sevgili de biliyodu olayı falan. Poly olunması için, ilişkideki herkesin bilmesi gerekiyor durumu. Ayrıca öbür türlü std dediğimiz olay var, beleş std testing var abi ülkede, yaptırmamak salaklık yani gidip yeter ki "birisyle sevişcem ben" denilsin, o yüzden herkesin ne yaptığını aktarması lazım diğerlerine, open relationship değil kesinlikle. biz ona fuckbuddy veya friends wth benefits diyoruz yahu. poly sevgililik mi olur =) niye ki baya seviyoruz birbirimizi, 1 senelik ilişki, kaç ay aynı evde yaşadık resmen. fuckbuddy gidip seks sonra herkes kendi yoluna, no string attached değil gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Chemical said: . Chemical, poly müessesini ve std nedir daha açık olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bak bi de bana neler diyordunuz. Poly diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 masa said: Chemical said: . Chemical, poly müessesini ve std nedir daha açık olabilir misin? neresi tam olarak, poly ilişki varsa, 2 kişi monogamous olmasının rahat koruması olmadığı için ilişki öncesi std testing konusunu açıyorsun, bazı testler için bir önceki üstünden süre geçmesi gerekiyor vs, takip etmen gerekiyor zincir gibi, kimle en son ne oldu vs şeklinde. Ben mesela sırf kondoma güvenip, ilişkiye girme konusunu sevmiyorum, bi de kondomu sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bi de yani abartmadan yani sayıları, 4 falan tamam da (iki tarafın da kendi sevgilisi var gibi düşün, orci değil) 5-6 çıkarsa boku çıkıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 öyle diyorsan "niye canım 6 kişi birbirini sevebilir gayet" bana da 2 den fazlası tuhaf geliyor. herkesin bir limiti var demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bende limit yok mesela butun kizlari seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Dworgian said: öyle diyorsan "niye canım 6 kişi birbirini sevebilir gayet" bana da 2 den fazlası tuhaf geliyor. herkesin bir limiti var demek :) tabi var yani limit, ben infinite olur demiyom ki, 2 den fazla da olur diyom :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar