Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bir resim koy da puanlasın arkadaşlar. resim koyarsan reverse image search ile linkedin - face - diye giderek stalklayan olur tabii aslkdjasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 islemeli sicmalidan gecer mi ? biniyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 dana niye böyle yapıosun ne kadar seviyeliyiz halbukisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 chrome said: benim aile kızı istemiyor o yüzden panik halinde biraz. benim açımdan hiç problem yok ev mev var. kafam da rahat ama. o orada ben burada nasıl olur hiç bilmiyorum evlilik başka bir şey çünkü şimdi durumu analiz ediyorum. sonra herkes dağılabilir. konu da kitlenebilir. senin aile kızı istemiyorsa bir mantıklı nedeni vardır. de bakim, neden istemiyorlar? ayrıca şurada kalmış 6 ay. neden acele ediyonuz? ille de evlenecekseniz, 6 ay o orada, sen burada takılın. 2 ayda 1 sefer sen gidersin, 1 sefer o gelir. Bu şekilde zaman geçer. heeee, birbirinize güvenmiyorsanız, o başka. dağılın. http://www.youtube.com/watch?v=cjfoXoz69sw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: RamsesII said: Akşam fotomu koyarım buraya, aynen öyle oldum abi... acil kilo vermek lazım. en azından 90 a insen fln Abi bir verebilsem...Yalnız başıma yaşıyorum, sabah 7.15'te evden çıkıyorum 7-8 arası geliyorum genelde eve. Alkol var sigara kilo var. Güvensizlikten zaten sürekli çirkin kadınları hedef olup onlarla birlikte oluyorum, bitirdi beni bu resmen... Spor yapamadım bu sürede.Şubat ayına kadar kıpırdayamam ama ondan sonra jujutsu (ya da jiu jutsu)ya başlayıp hem martial art öğrenip hemde o hareketle (haftada 4 gün 1,5 saatten bayağı yeterli olur) kilo veririm diye düşündüm... Ama bilmiyorum net emin değilim bu planladıklarım konusunda da... Motivasyonu sağlayamıyom galiba. Oh ne içimi döktüm lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Gençlik yıllarında hentbol oynamış, bacakları sıkı. Karnı sıkı. Teni gayet güzel kokuyordu ve pürüzsüzdü. Gözler ela. Saçlar açık kumral. Sol kürekte Ra'nın Gözü dövmesi var. Seksi dantelli gstring. LAN? Aşk diyorduk, sevgi diyorduk, niye saptırıyosunuz sdlgksg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hhhnnnng bak kimse post atamıyor şu an herkesin eli dolu senin sayende wish kardeşim,umarım mutlusundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 KuddusiMavra said: chrome said: benim aile kızı istemiyor o yüzden panik halinde biraz. benim açımdan hiç problem yok ev mev var. kafam da rahat ama. o orada ben burada nasıl olur hiç bilmiyorum evlilik başka bir şey çünkü şimdi durumu analiz ediyorum. sonra herkes dağılabilir. konu da kitlenebilir. senin aile kızı istemiyorsa bir mantıklı nedeni vardır. de bakim, neden istemiyorlar? ayrıca şurada kalmış 6 ay. neden acele ediyonuz? ille de evlenecekseniz, 6 ay o orada, sen burada takılın. 2 ayda 1 sefer sen gidersin, 1 sefer o gelir. Bu şekilde zaman geçer. heeee, birbirinize güvenmiyorsanız, o başka. dağılın. http://www.youtube.com/watch?v=cjfoXoz69sw Abi ayrılalı yıl olmuş kızdan, çok geriden geliyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 RamsesII said: Abi bir verebilsem...Yalnız başıma yaşıyorum, sabah 7.15'te evden çıkıyorum 7-8 arası geliyorum genelde eve. Alkol var sigara kilo var. Güvensizlikten zaten sürekli çirkin kadınları hedef olup onlarla birlikte oluyorum, bitirdi beni bu resmen... Spor yapamadım bu sürede.Şubat ayına kadar kıpırdayamam ama ondan sonra jujutsu (ya da jiu jutsu)ya başlayıp hem martial art öğrenip hemde o hareketle (haftada 4 gün 1,5 saatten bayağı yeterli olur) kilo veririm diye düşündüm... Ama bilmiyorum net emin değilim bu planladıklarım konusunda da... Motivasyonu sağlayamıyom galiba. Oh ne içimi döktüm lan... Abi, bak benim aynı tarz yaşayan bir arkadaşım var. HAni kilolu diye kilolu kızlara yönelio fln bi de. Yapmayın şunu. 7 de eve geliosan yazıl bir salona (ben düzenim oturduğu anda bu sisteme geçiyorum direk), 7 de salona git, gel, ızgara yağsız tavuk ve salata (veya yoğurt) ye saat 10 gibi (evet aslında çok sağlıklı değil ama eve 7 de geliosan çaren yok), spora asıl. haftada 3 ile başla 5 e çıkar, İstiosan sana beslenme tablosu verir veya bu konuda çok iyi bir doktor önerebilirim (diyetisyen değil adam) (istanbuldaysan tabii) O kilolar gitmeye bir başlasın (ki sende ilk 5 10 daha hızlı gider), güvenin de yerine gelecek, spor hırsın da körüklenecek. Ben tam bu düzene girmiştim ki eski eşim boşanmak istedi, ben de iyi koca olup, "adama sorun var diyorum herif spora gidio" demesin diye sporu bırakıp onunla vakit geçirmeye başladım salak gibi. Halbuki derdi başkaymış lskadasklj Yeniden düzenimi kurunca yine bu sisteme dönücem. Ha benim amacım hatun olmıcak zira evlenio olucam da o insanın kendini iyi hissetmesi durumu yeter kilo vermek için. Sigara kilo olayında problem değil de içkide fecii kilo aldırıo onu da azalt azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 @tatar yapma yaaaaa ahahahahahahah valla kusura bakmayın bok gibi iş yoğunluğu var ve ilk mesajı okuyup yolladım :) netice olarak evlenmediğin iyi olmuş chrome kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wishmaster said: Gençlik yıllarında hentbol oynamış, bacakları sıkı. Karnı sıkı. Teni gayet güzel kokuyordu ve pürüzsüzdü. Gözler ela. Saçlar açık kumral. Sol kürekte Ra'nın Gözü dövmesi var. Seksi dantelli gstring. LAN? Aşk diyorduk, sevgi diyorduk, niye saptırıyosunuz sdlgksg git buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Erkek dayanışması buraya kadar mıydı? :( Bana bugüne kadar hep çapkın olduğum söylendi. Evlilikte çatlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Evlenince saçmalayacak karakterin yok senin merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wishmaster said: Erkek dayanışması buraya kadar mıydı? :( Bana bugüne kadar hep çapkın olduğum söylendi. Evlilikte çatlamak istemiyorum. evleneceğin kadına değer veren biriysen bir şey olmaz. yok kan aşağı inince durduramıyorsan evlenme zaten. zira talibi olan bir adamsın anladığımız kadarıyla. evlendiğinde de o talepte azalma olmuyor pek. durmasını bilicen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Tenk yu. Eliz yengemle iyi gidiyordur her şey umarım. Bakınız erken evlenen erkeğe bir örnek daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: Wishmaster said: Erkek dayanışması buraya kadar mıydı? :( Bana bugüne kadar hep çapkın olduğum söylendi. Evlilikte çatlamak istemiyorum. evleneceğin kadına değer veren biriysen bir şey olmaz. yok kan aşağı inince durduramıyorsan evlenme zaten. zira talibi olan bir adamsın anladığımız kadarıyla. evlendiğinde de o talepte azalma olmuyor pek. durmasını bilicen =) Tecrübe konuşuyor galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wishmaster said: Tenk yu. Eliz yengemle iyi gidiyordur her şey umarım. Bakınız erken evlenen erkeğe bir örnek daha.. iyi iyi, ben de o karakterde değilim, o yüzden iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wishmaster said: Tecrübe konuşuyor galiba? Ya ben evlendiğim an kullandığım maili, sosyal medya hesabını, telefon numarasını fln değiştirdiğim ve gece hayatını sıfırladığım için çok da tecrübe konuşuyor diyemiyoruz. Ama evet bir kaç olay olduydu tabii. Öyle durumda da karşıdan gelen sinyali geri yansıtmamaya dikkat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Peki yeni alınan sosyal medya hesabının, email adresinin vs şifrelerini birbirinize veriyor musunuz? Pek sevmemişimdir bu muhabbetleri oldum olası. Belki normalde sorun olmayacak bir konu sırf bu yüzden sorun olabilir. Örneğin kadının biri sana ilgi gösteriyordur, normalde karşılık vermeyeceksindir, facebook'tan mesaj yollar. Eşin görür. Al başına belayı. Facebook şifrem neden eşimde olsun? Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Abi şöyle. Ben bişey saklayan bir adam olmadım ilişkilerimde. Mesela evlendiğimde de eski sevgilim 3 farklı hesaptn mesaj atıp arkadaş olmak istedi. Direk söyledim ona. Şimdiki ilişkimde de boşandığımı duyan 2 kız arkadaşım görüşmek istedi. Onları da direk söyledim. O yüzden hani şifrem olsa ve ordan kız "dün gece süperdi" fln bile dese, ve birlikte olduğum kadın bunu okusa gülüp geçer. Ki zaten benim bu tavrım yüzünden benden hiç kimse öyle bişey istemedi. İstese de veririm kasmam. Ha ben istedim mi? İlk eşimde evet. Şimdi anlıyorum ki güven duymuomuşum ona (niye evlendiysem). Şu an gayet güveniyorum ve hayatta da işim olmaz onun hesabıyla vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ben de böyle şeffaf olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Eh sözettiğin kişide böyle olmazsan gider zaten tarif ettiğin kadarıyla =) Zaten olay manyak gibi girip bakması olmicak şifreni istese de. İstediğinde veriosan, telefon sessizde ve ön yüzü masaya dönük ya da cebinde değilse sürekli, sorgulayacağı varsa bile hevesi kalmıo. Ha bu arada, kimi kadınlar açısından erkeğin aldatmayacağına emin olmaları da kötü, ilgisi gidio çünkü "nasılsa benim" diye. Ama senin hoşlandığın öyle biri değil sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Önceki ilişkimde zaten ara ara kaçamaklarım oluyordu. Telefonum hep sessizde ve cebimdeydi. eheh Iphone kullanıcısıyım, whatsapp ve sms geldiği zaman kilitli ekranda görüntülenmeyi falan deaktive etmiştim. Başka bi ekrandayken mesaj geldiğinde yukarıdan bildirim geliyor ama mesajın içeriği yazmıyor. Onu da kaldırdım. En büyük faillarımdan biri de, netten bir şeye bakmak isterdi, safari'yi açıp söyle yazayım falan yapardım kendi elimde. "Ya ver, neyi saklıyosun" falan gibi aggrolar alıyordum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 direk aldatan adam stayla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Herkes yaş farkı demiş de kilo farkı önemli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar