Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bunun kafası zaten açılmış, cin gibi herif daha neyini açacan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 RamsesII said: Akşam fotomu koyarım buraya, aynen öyle oldum abi... acil kilo vermek lazım. en azından 90 a insen fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bunun kafası zaten açılmış, cin gibi herif daha neyini açacan sdf abi onu sonra okudum. adam bayağı sağlam aksiyoncu çıktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Yok yok, daha önce aldatmayı da aldatılmayı da deneyimlemiş biri olarak, değer verdiğim ve kaybetmek istemeyeceğim birine bunu yapmak istemediğimi biliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 onu mu diyoruz kslajdklasjdas annenin arkadaşına niye sulanıosun evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 O bana sulandı abi. Kirletti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 yahu bana da annemin iş çevresinden hem de yaşı bana uygun tipler sulandıydı da, annemin işi vs diye reddetmiştim. accık sakin ol lan adaljdlakj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: annenin arkadaşına niye sulanıosun evladım got milf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 dana, spoiler lan öff =/ browser ı 3x3 e küçülttüm senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: yahu bana da annemin iş çevresinden hem de yaşı bana uygun tipler sulandıydı da, annemin işi vs diye reddetmiştim. accık sakin ol lan adaljdlakj Abi öyle deme ya, bazı 40-45 yaş üstü kadınlar fena azgın olabiliyor, artık menapoz yaklaştı son vurgun bunlar falan mı diyorlar bilemiyorum ama zor oluyor karşı koymak parrylemek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wishmaster said: O bana sulandı abi. Kirletti beni. Vah kardeşim, iyi olursun inşaalallah tez vakitte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 37 idi kadın o zaman. Boşanmıştı. 10 yaşında ikiz çocukları vardı bir de. MF oldum. Literally. Aşk diyoduk, nerelere geldik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 "Tatar Ramazan" said: Abi öyle deme ya, bazı 40-45 yaş üstü kadınlar fena azgın olabiliyor, artık menapoz yaklaştı son vurgun bunlar falan mı diyorlar bilemiyorum ama zor oluyor karşı koymak parrylemek:( burada başımızdan geçenleri çok detaylı paylaşmayalım da, accık hakim olabilir insan kendisine ya =) kanın gittiği yeri değiştirir bari düzgün düşünmek adına slkdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 benim başıma niye böyle şeyler gelmiyo abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wishmaster said: 37 idi kadın o zaman. Boşanmıştı. 10 yaşında ikiz çocukları vardı bir de. MF oldum. Literally. Aşk diyoduk, nerelere geldik.. hep senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ama iyiydi hatun. edit: neyse saçmalamayayım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 spor falan yapiyosa 37de fena olmayabilir. pozitif dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ama yeni bosanmisin hirsi da baska olur. ustunde herseyi denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi ikizi varmış 10 yaşlarında, büyük ihtimalle wish şöyle bir ışık huzmesi etkisi yaratmıştır; http://cetince.com/wp-content/uploads/2013/05/att00002sy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 tabi o ışık doğru yere vurduysa mişın komplit yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 böyle konuşuosunuz da, o kadının yaptığını yapmak için boşanması da gerekmio. evde koca ilgi göstermiosa (ki evlenince erkekte eşe gösterilen o ilgi azalıo genelde gördüğüm), gidip dışarda da arayabilir. hani hepiniz evleneceksiniz vs, kulağınıza küpe olsun die =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ablanın yaptığı normal zaten canım, gayet legal biçimde boşanmış sağlıklı ve aç bir bağyan vs. aç bir genç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 noktayı atlıyorsunuz. "boşanmış kadın açtır" çok sığ bir genelleme. kadının o durumuna (aç demek istemedim ne bileyim) sebep olan erkek halihazırda eşi de olabilir ve çok tehlikeli bir durum o diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Liebe said: abi ikizi varmış 10 yaşlarında, büyük ihtimalle wish şöyle bir ışık huzmesi etkisi yaratmıştır; foto http://cetince.com/wp-content/uploads/2013/05/att00002sy.jpg abi ayıp ya asdhuasd şimdi sen arkadaşlarına anlatıp hava da atarsın demişti. "Yok canım ne alakası var." dedim. "Bu yaşadığımız, ikimizin arasında kalacak. Böyle şeyler herkesle paylaşılmaz." dedim. Evinden çıkar çıkmaz arkadaşlarımın olduğu whatsapp grubunda "Milf (check)" yazdım. Sonra da bu hikayeye özel başka bir whatsapp grubu kuruldu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oo milf penetrasyonuna gelmiş uzak mesafe evililik anlat müdür dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar