Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzak mesafe evililik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

yahu bana da annemin iş çevresinden hem de yaşı bana uygun tipler sulandıydı da, annemin işi vs diye reddetmiştim. accık sakin ol lan adaljdlakj

Abi öyle deme ya, bazı 40-45 yaş üstü kadınlar fena azgın olabiliyor, artık menapoz yaklaştı son vurgun bunlar falan mı diyorlar bilemiyorum ama zor oluyor karşı koymak parrylemek:(
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Abi öyle deme ya, bazı 40-45 yaş üstü kadınlar fena azgın olabiliyor, artık menapoz yaklaştı son vurgun bunlar falan mı diyorlar bilemiyorum ama zor oluyor karşı koymak parrylemek:(

burada başımızdan geçenleri çok detaylı paylaşmayalım da, accık hakim olabilir insan kendisine ya =)

kanın gittiği yeri değiştirir bari düzgün düşünmek adına slkdja
Mesaj tarihi:
abi ikizi varmış 10 yaşlarında, büyük ihtimalle wish şöyle bir ışık huzmesi etkisi yaratmıştır;

http://cetince.com/wp-content/uploads/2013/05/att00002sy.jpg
Mesaj tarihi:
böyle konuşuosunuz da, o kadının yaptığını yapmak için boşanması da gerekmio. evde koca ilgi göstermiosa (ki evlenince erkekte eşe gösterilen o ilgi azalıo genelde gördüğüm), gidip dışarda da arayabilir. hani hepiniz evleneceksiniz vs, kulağınıza küpe olsun die =)
Mesaj tarihi:
noktayı atlıyorsunuz. "boşanmış kadın açtır" çok sığ bir genelleme. kadının o durumuna (aç demek istemedim ne bileyim) sebep olan erkek halihazırda eşi de olabilir ve çok tehlikeli bir durum o diyorum =)
Mesaj tarihi:
Liebe said:

abi ikizi varmış 10 yaşlarında, büyük ihtimalle wish şöyle bir ışık huzmesi etkisi yaratmıştır;

foto

http://cetince.com/wp-content/uploads/2013/05/att00002sy.jpg

abi ayıp ya asdhuasd

şimdi sen arkadaşlarına anlatıp hava da atarsın demişti.

"Yok canım ne alakası var." dedim. "Bu yaşadığımız, ikimizin arasında kalacak. Böyle şeyler herkesle paylaşılmaz." dedim.

Evinden çıkar çıkmaz arkadaşlarımın olduğu whatsapp grubunda "Milf (check)" yazdım. Sonra da bu hikayeye özel başka bir whatsapp grubu kuruldu ahahah
  • Yeni Oluştur...