Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzak mesafe evililik

chrome

Öne çıkan mesajlar

Ben de şu kapıda bekleyen çok muhabbetine bi anlam veremiyorum. İş yerine personel almıyorsun ki hayat arkadaşın bu. Şöyle biraz romantik şair alıntısı yapsak, onsuz bi hayat geçiremeyeceğin insanı belirliyorsun aslında. Yok ailem istemiyormuş (sdfsd aile ne lan) yok 19 yaşındaymış yani bahane değil ki bunlar. Adam seviyorsa evlenir

Ha evlilik çok gereksiz bi kurum zaten, e aranızda 3.000 km varken iyice zorlama oluyor evlenmeyin tamam da, evlenmemek için bahane aile maile olmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı aileler var, çocukları istemedikleri biriyle evlenince görüşmüolar fln. O kafaları anlamam zor ama "aile önemsiz" diye kestirilip atılmaz hemen. Ama senin ailenden ziyade kızın ailesi önemli. Cidden bayağı önemli. Kıza verilen altyapı, kızın hayata bakışı, beklentileri, yetişme tarzı açısından önemli

Ama 3k km mesafe varken 19 yaşında bir kızla evlenmek? Go home chrome u r drunk
Sosyal ağlarda paylaş

Chrome para var huzur var diyor, evini falan da almış kariyeri iyi durumdaymış adamın. Bırakın denesin ne kadar zarara girebilir ki hemen baltayı vurdunuz ak
Ayrıca Türk kızı değil ki bu adetlerimiz geleneklerimiz diye ağzına zıçsın adamın, bilekten omza burma bilezik salon takımı şurdan yatak odası fatihkıraldan yok şu bu. 7-8 sene götürebilirse zaten sonrası ferah, kız da yaşlanır bi yere kıpırdayamaz sdf

Kafa yapısı değişir elbet belli mihenk noktalarında (işe girme, 25, 30) ama bizimkiler kadar olmaz. Bizim ülkede insanlar geç sorumluluk sahibi olup geç olgunlaşıyorlar, aileler çok daha anaç, herşeye karışıyor vsvs
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne shitstorm dönmüş. abi ben swot analizi yapıp seçtim bu durumu. araştırdım, boşanma oranları, kültürel yapı, sağlıklı çocuk için gereken koşullar vs, hepsi 18-20 yaş arası boşnak, rus ya da iskandinav kadınları arasında neticelendi. neden böyle bir seçim yaptığımın nedenleri çok uzun ama bilinçsiz değil. rusta karar kılmamın nedeni de apayrı ve uzun. fakat sadakat konusunda her insanın duyduğu endişeden fazlasını duymamı gerektirecek hiç bir durumla karşılaşmadım.

tek çözümleyemediğim şey acele etmenin iyi mi kötü mü olacağı idi. gördüm ki kötü olacak. anlamsız da olacak. yan yana olmadıktan sonra evli olmak daha da delirtir insanı.

ben kararımı verdim arkadaşlar. 2015 yaz. düğüne beklerim. çeyreğinizi alın gelin, yemeğinizi yiyin dans edin. kuzenlerime sulanmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...