axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Ben de şu kapıda bekleyen çok muhabbetine bi anlam veremiyorum. İş yerine personel almıyorsun ki hayat arkadaşın bu. Şöyle biraz romantik şair alıntısı yapsak, onsuz bi hayat geçiremeyeceğin insanı belirliyorsun aslında. Yok ailem istemiyormuş (sdfsd aile ne lan) yok 19 yaşındaymış yani bahane değil ki bunlar. Adam seviyorsa evlenir Ha evlilik çok gereksiz bi kurum zaten, e aranızda 3.000 km varken iyice zorlama oluyor evlenmeyin tamam da, evlenmemek için bahane aile maile olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 19 yaş kız 28 yaş erkek evliliği. çok zengin olsan bile kısa sürer. impasıbıl bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bi kere evlendiğin kişi zaten 1 sene sonra başka biri olacak kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Bazı aileler var, çocukları istemedikleri biriyle evlenince görüşmüolar fln. O kafaları anlamam zor ama "aile önemsiz" diye kestirilip atılmaz hemen. Ama senin ailenden ziyade kızın ailesi önemli. Cidden bayağı önemli. Kıza verilen altyapı, kızın hayata bakışı, beklentileri, yetişme tarzı açısından önemli Ama 3k km mesafe varken 19 yaşında bir kızla evlenmek? Go home chrome u r drunk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kıza altyapıyı sen vericen. oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Reel ve masum anlamında cevap veriyorum; "öyle bir dünya yok esh :D" beşik kertmesi diye alıp elde büyütmediğin sürece skladşaslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 orasi falan dedigin ne abi 19 yasinda evlenmek nerede normal? ayrica 2015'te nerden mezun oluyo hatun? 2 yillik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 aquila said: salak misin olm ne evlenicen. cidden bekle ne gerenk var onunuzde 1 sene var daha kim ole kim kala o zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Kiz bunu bırakır 1 senede, ondan korkuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ben de bulucam 19 luk sevgili orta yaş bunalımında sdfsfd 35-40 a 19 iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kiz cok iyiyse kacirma. rus falansa zaten mis gibi 19luk nerden bulucan daha sonra. al buyut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 op hariç şimdi üzülmesin adam ama 19'luk kızla uzun vadeli bir plan heleki evlenmek, ev kurmak gereksiz masraf ve duygusal olarak çöküntüden başka bir şey olamaz. bu yaşta en fazla esh'in dediği gibi gençlik aşısı olur kısa dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 boyle takil sen bosver evliligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 duygusal cokuntuyu kezbanla da yasayabilir, alsin mis gibi rusla yasasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Chrome para var huzur var diyor, evini falan da almış kariyeri iyi durumdaymış adamın. Bırakın denesin ne kadar zarara girebilir ki hemen baltayı vurdunuz ak Ayrıca Türk kızı değil ki bu adetlerimiz geleneklerimiz diye ağzına zıçsın adamın, bilekten omza burma bilezik salon takımı şurdan yatak odası fatihkıraldan yok şu bu. 7-8 sene götürebilirse zaten sonrası ferah, kız da yaşlanır bi yere kıpırdayamaz sdf Kafa yapısı değişir elbet belli mihenk noktalarında (işe girme, 25, 30) ama bizimkiler kadar olmaz. Bizim ülkede insanlar geç sorumluluk sahibi olup geç olgunlaşıyorlar, aileler çok daha anaç, herşeye karışıyor vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 aquila said: Kiz bunu bırakır 1 senede, ondan korkuyo. evlenirse onune gecebilecek sanki aldatacak olan gene aldatir sonra bosanma falan bi ton bas agrisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ulan ne shitstorm dönmüş. abi ben swot analizi yapıp seçtim bu durumu. araştırdım, boşanma oranları, kültürel yapı, sağlıklı çocuk için gereken koşullar vs, hepsi 18-20 yaş arası boşnak, rus ya da iskandinav kadınları arasında neticelendi. neden böyle bir seçim yaptığımın nedenleri çok uzun ama bilinçsiz değil. rusta karar kılmamın nedeni de apayrı ve uzun. fakat sadakat konusunda her insanın duyduğu endişeden fazlasını duymamı gerektirecek hiç bir durumla karşılaşmadım. tek çözümleyemediğim şey acele etmenin iyi mi kötü mü olacağı idi. gördüm ki kötü olacak. anlamsız da olacak. yan yana olmadıktan sonra evli olmak daha da delirtir insanı. ben kararımı verdim arkadaşlar. 2015 yaz. düğüne beklerim. çeyreğinizi alın gelin, yemeğinizi yiyin dans edin. kuzenlerime sulanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Kuzen dendi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 o kuzen masadan düşer aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ahahah abi fazla endiselenmemi gerektirecek bi durum yok diyerek "paranoyak degilim" ayaklarina yatmissin. ama son cumledeki kuzenlerime sulanmayin diyerek gercek ic yuzunu gosterdin gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 chrome said: abi kız gwyneth paltrow a benziyor. 19 yaşındaki hali. tabi ki evlen şuan bizi ikna ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Dogu avrupaliysa hemen bas nikahi ne bekliyosun PS:eger oyleyse baldizi da bana aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 gywwnnnwwn paltrow a benziyor dedikten sonra itiraz eden yoktur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bide yabancıymış şimdiye sırf tekrar evlenebilmek için boşanıp 3. nikahı tazeliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Şorme sacmalama kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar