obacan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Evet başlıkatada yazdığı gibi Kiss'i bilen varmı? (tabiki muhtemelen baya bi kişi biliyodur bende biliyorumda =O) Hangi sarkılarını tavsiye ediyosunuz? Bide adamlar tam olarak ne tür müzik yapıyolar? Şimdiden saolun :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 biraz biliyorum kiss i rock müzik yapıyolar çok fazla şarkılarını bilmiyorum ama bildiğim güzel olanlar: god of thunder, i was made for loving you, iwanna rock'n roll all night, psyco circus, forever...[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kiss.... 80lerin en ünlü rock gruplarından bir tanesi. Özellikleri hepsinin yüzlerini siyah beyaz şekillerde boyaması ve siyah deriler giyerek takılmaları. Bir nevi hair-band olayı ama en ünlülerinden. isimlerine ithafen bir çok ürünün yanı sıra, Monster Truck- canavar kamyon bile var. Tarzları daha çok rock-hard rock biraz da happy metal. Amerikan 20 yaşlarındaki gençliğinin içine büyüdüğü ve çoğunun an bizimkilerin Metallicaya taptığı gibi taptığı grup.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hms harbi biliyomusun Haci bu grubu :) Peki ya iyi sarkıları onlrıda bi sölesen çok kralsın :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bilmeryen varmı acaba:) balta şeklinede gitarlar, beyaza boyanmış yüzler.. ince taytlar :) ey gidi maymunlar ey:)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 makyajsiz cikmam abiciler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Dynasty albümünü olduğu gibi dinle önce bir sonra en baba parçalarından birkaçı Unholy I Was Made For Lovin You She Detroit Rock City Hard Luck Woman Deuce Rock'n Roll All Nite Black Diamond[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 [signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya hiç çekici gelmedi bana bu grup, gelmeyecek de. Fazla şoparlar[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Knights In Satan's Service oh yeah.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Valla tiplerinden dolayı hiç denemedim denemicem de. Sevmiyorum böyle karanlık adamları.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Infernal_Reborn, 08 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Knights In Satan's Service oh yeah. eheh doğrumu bu gerçekten :) bunlardamı böğürgenlerden böğrk böğrk börüğrk aslında grup ismini duyunca kiss fln diye 80~90 ların hafif rock müzik yapan bi grubu sanmıştım. :) ne çıktı altlarından böğrk ehehue. edit: death tarzda fln muzik sevenler kusurakalmasın ama dayanamıyorum böyle elemanları görünce :) [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 08 Ocak 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 müzik tanımın doğru 80lerin rock gruplarından ama isimleri böyle yani itiraz edenler var ama birkaç dergide gördüm bunu.. ben de inanmamıştım ilk başta psycho circus un bilgisayar oyununu oynadıktan sonra inandım, çizgi romanı da var aynı temalı..[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 su an en sevdigim grup normal albumlerini alma fazla beenmessin konser albumunu al aklıma gelen sarkılarını yazıyorum god of thunder i was made for lovin' you rock'n'roll all nite sure know sometihng forever beth aklıma gelenler su anda bu kadar ama git konser cdsin al hatta alabiliyossan dvdsini al gruba asık olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 who wants to be lonely yazılmamış sanırım yeni yeni tanımaya başladığım şahane bir grup, keşke önceden dinleseydim bide böyle bakar bakar iç geçirtirler[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bi gene smmonsın diline bide balta seklindeki bassına bide sesine hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kiss karanlık değildir kiss şopar değildir kiss efsanedir 90'ların başında yüzlerindeki boyaları silip meydana çıktıklarında new york'da mı ne sürüyle plak-kaset yakılmış ama daha sonra müzik tarihindeki en büyük geri dönüşlerden birini yaptılar gene simmons gerçekten deli tam bir şovmen,bütün grup öyle aslında,ama şov yapalım derken kalitelerini düşürenlerden değiller yanlış anlamayalım lütfen bu grubu ön yargısız dinlemenizi dilerim, karanlıkla uzaktan yakından alakasızlardır i was made for loving you babbyyy you was made for loving youuu!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 karanlıkla uzaktan yakından alakasız değillerdir. bkz. kiss: psycho circus.. bilgisayar oyunu ve çizgi romanı...[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben onların anladığı şekilde demek istedim sonuçta tamam suratları boyalı ama dimmu borgir değiller yani black yapmıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Gercekten çok güzel sarkıları baya hoşuma gitti :) Öle pek karanlık diğiller gibi durmuyo ama harbi öle karanlık tipler falan diğiller :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Majestyofmisery, 08 Ocak 2005 21:52 tarihinde demiş ki: gene simmons gerçekten deli tam bir şovmen.... o herifin dile hastayım ne dil var öyle ya onda :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Majestyofmisery, 08 Ocak 2005 22:04 tarihinde demiş ki: ben onların anladığı şekilde demek istedim sonuçta tamam suratları boyalı ama dimmu borgir değiller yani black yapmıyorlar :) ha tamam o zaman :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tabiki :) senin nickin birisi ile aynı,aynı değilde eki var, orionturk falan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 infernal mı? haydaaaa.... türkiyedeki sitelerin çoğunda tüm infernal nicklerini itina ile tapulamıştım ben... işe bak ya pfff unique nick buldum diye kastıydım o kadar. nası yazılmış o nick?[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya nası karanlık değiller ya... Karanlık karanlık giiyiniyolar,korku filminden çıkmış gibi gözüküyolar. Demin biraz şarkılarına baktım şarkılarda böeaöeğğeeee falan var. Karanlıktan kastım bunlar. Zaten bunlarla alakalı bi korku oyunu mu ne vardı bi zamanlar ek: Birisi bu forumlarda bi söz yazmıştı kimdi hatırlamıyorum; "Toplum karşısında derin görünmek isteyen karanlığı,kendisi derin olan ışığı seçer." [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ocak 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar