serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Şaka gibiyiz ya Muslera kurtarıyor bizimkiler kaçırıyor ki Selçuk ve Melo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Salak Volkan, Burakın soluna atacağı belli her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kadlec kacirmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Haşırt to the bilekbord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kadlec ne emenikeyi adamdan mı saymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Aha aldık kupayı, ne boktan maçtı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sonunda ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Volkanın nasıl atılmadıgını biri anlatsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Tebrikler Fenerbahçe. Ben çok keyif aldım maçtan. Yenilmemize rağmen yüzümde bir gülücükle yatıyorum bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Muslera'ya acıdım. Bu arada bu Volkan nedir ya penaltı atılırken bile puştluk peşinde herif. Bir de Volkan niye atılmadı ben de amlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ulan ne stressti bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 fener ne kadar cirkin takim lan volkan falan o degil de ilk mac hangi takimlaysa ciddi para toplayip rakip oyuncuya verelim selcuku sakatlasinlar yoksa seneye avrupaya gidemicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sonuna kadar hak etmedik maçı. ama muslera bize umut verdi o kötü oldu. ama kazma kazmadır muslera başgan. yekta'ya selcuk'a yapacak bir şey yok. galatasaray çok kötü takım olmuş. seneye yabancı şeysini 4 yapsınlar bari de klubu kapatak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Tüm fbli futbolcular hakediyo kupayı da, volkan içime sinmiyo abi. Bu kadar karaktersiz, bu kadar ahlaktan nasipsiz adam olmaz harbiden. Tüm takım içinde bi tek bu adam resmen haketmedi lan kupayı sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 volkan ağır totemci çıktı. melo'yu tahrik etmesi ise baya pislikti yani muslera'yı örnek alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 120 dakika ezip penaltılarla tokatladık anadolu takımı muamelesi yaptı fener, galatasaraya basmadı, lige hazırlık kondisyon depoladık sdfs ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 cemaatte kupa şoku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi bu nedir ya penaltı atamayan tipler. Vokanın maymunlukları falan bahane değil yani mallıklarından atamadılar iyi de oldu Fenerbahçeyi tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ligden bu sene bisey cikmaz gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Volkan nasıl atılmaz abi? Yani hakem seminerlerinde okutulur şu penaltı bölümü "Bakın evladım bu dallamalığı sakın yapmayın" bölümü altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ahaha bu volkani insanliktan banlasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Bu macı gs alsaydı sevinecek yüzleri olamazdı, şiyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Fenerbahçe hak etti valla tebrikler! Volkan'ın olayını çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar