kavel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 heh neyseki kimse benim neyim var neyim yok asla tam olarak bilmiyor. o yüzden kimse laf edemiyor. hacizde gelse bana zenginde olsam bana :p[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 benim paralar kitaba sığmıyo :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 benim babam daha zamanında 18 adet küçük altınımı almıştı..hala ödeyecek :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Nerden aklıma getirdin lan Cthulhu benimde sünnette takılan küçük altınları babam aldı vermedi geriye. yavuşak alememi daldı ozamanlar kimbilir...[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 09 Ocak 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 valla babam da aldı benim 500 İngiliz sterlinimi,sözde ödeyecekti...sonra birgün istediğimde "zaten o para senin değildi ki;bak;hesap üstüme kayıtlı" deyiverdi...eeh...uyanık adam:)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 simdi kemikıl babandan o paraları geri almak icin hemen bir yalan makinesi yapıyosun bakıyosun gercekten egitime mi harcamıs atolye yapmanı engellemek icin mi almıs.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Cthulhu_, 09 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: benim babam daha zamanında 18 adet küçük altınımı almıştı..hala ödeyecek :) banada böyle oldu sünnet altınlarım falanda o paraların içindeydi hatta yani sünnetde gelen bütün harçlıklar falan dedemin yolladıkları saolsun ayrıca harçlıkları falan dolara çevirip sonra bozdurmadan olan ve faizi ile 2 ile katlanmış haliydi benimki öyle bedavadan gelmedi yatırdığımda 600milyondu harçlıklar falan sora arttı işte babamın verdii okul yemek parasının bile para üstünü saklamak için bi ara yemek yemiyordum okulda[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Walla o olaylar oyle maalesef...sunnet falan derken gider o paralar... Arkadasin fikri mantikli...carcur etmektense bole biriktirmek daha ii..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 abi delirtmeyin adamı. ben çalıştım amcam 600 milyarlık şirket sahibi oldu. illa üste mi çıkalım şimdi :) bişey attım ortaya alayınızın babası elinizden paranızı alır oldu. şirketin sahibi neden babam olmadı, neden babam zengin değil, neden babamın banka hesaplarına el konulmuş durumda ? çünkü babam eşşekliğin en büyüklerini akıllanmadan yaptı. sonuncusuda amcamla hisselerini ayırmaktı. heh[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 (bkz: pişmiş tavuk)[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bi şnorkel alın denize dalın.. plajda alışweriş yapıolar para ustunu mayo cebine koyuolar bende topluorm denizden :)nundan 4-5 sene ewwel yaklaşık 5milyon bulmuştum :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Abi ben dalgın adamım kütüphaneden aldığım kitabın arasına koyarım zaten veriyoruz eşşek yüküyle para bide kütüphanesine para kaptırmayalım sonra =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Chemical, 09 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki: benim paralarımı babam harcıyor ayıptır söylemesi 3 milyarımı aldı okuluma yatırmış diyoda sonuçta okula para vermeyi göze alıyor o benim paramı alıp okula yatırması parayı kendine saklaması demek yani sonuçta o paramı yemiş oluyo napacam ben ya nası ekipman alacam 3 milyar ya:( en az 6 yıldır biriktiriyordum o parayı ben nası içime düşmez ya atolye yapıcaktım balkona ben o parayla:( Hadi pamuk eller cebe,herkes chemical'a 100.000 yollasa 25k üyeden eder 2.500.000.000 buda 2500 YTL demek.3 milyara yakın bi para işte. Ps:Kemikıl bu kampanyayı yaparım ama o atölyede bana o masadan yapıcan tamammı :D Ps(2):Ulan 100.000 değilde 1 milyon yollasak varya 25 milyar eder ha.Araba alırsın şerefsizim :) [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ulan ağlarım burda görürsünüz. bende para istiyom ... aslında korax'ın fikri biraz evirip çevirirsek : paticik günü mü yapsak?... her gün 10 ar kişiye 100 bin ayırsak ihtiyacı olana göndersek fln .. süper olur .. bana acaip lazım mesela :D[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar