hellspe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bugun dream tv de izledim dream news te 2005 icinde yenı album cıkıo hayrlı olsun hatta bu yakın zamanda da olabılrmıs[signature][hline] [email protected] :rock: linkin park :rock:
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben pek semem kadının sesi fena diğil, ilk çıktında çok sevmiştim mesela Bring Me to Life My Immortal falan baya sevdiğim sarkılardır :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... [Bu mesaj HellHound tarafından 09 Ocak 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 alakasiz mesajlara nanik cekildi... yapmayin etmeyin Cheester sen de bundan sonra actigin konularin basliklarinda daha aciklayici olmaya calisirsan cok guzel olur[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bekleriz amy ablayı bizde[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
duende Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 eva falan bos işler gidin oldies dinleyin[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
micha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sevmiyorum.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: HellHound, 09 Ocak 2005 20:01 tarihinde demiş ki: alakasiz mesajlara nanik cekildi... yapmayin etmeyin Öyle başlığa öyle cevaptı yani kusura bkama doggy.. Bakalım bu sefer de her şarkıda aynı ritmi mi duyacağız yoksa azıcık geliştirecekler mi kendilerini..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
berqe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 çok iyi hatırlamıyorum ama bir dergie görmüştüm evanescence grubundan biri ayrılmıştı hatta Amy ile şarkı yazan grup için önemli olan biriydi sanırım tabi çok iyi hatıralmıyorum umarım ilk albümü gibi ikincisi de güzel olur[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love
Öne çıkan mesajlar