Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de başlayacağım ama.. :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi gameloaded den daoc + SI nin eline ulasmasi türk lirasi :-p ile nekadara mal oluyo acep tam olarak ?[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo

Mesaj tarihi:
ya ama..ama ühühüh italyde 70euro weriliodu 6 ayda acik ayrica cd key fln da lazim degil yaw nie bukadar pahali yapmislar yani 60 milyon fazla para deil ama arada cok fark war neden acaba[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo

Mesaj tarihi:
said:
daverc, 02 June 2003 23:58 tarihinde demiş ki:
SI siz satmiolarmi ? satiolarsa nekadar :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo

si siz yok bende onu aradim ama..[hline][b]What does not kill,makes stronger.
Mesaj tarihi:
beyler us serverlarında sadece alb yok kaydan oynayan turkler genelde merlinde midgard morgan le fay da hibernia oynuyolar bu serverlar biraz kalabalıktır ama bastan soyliyim spot sorunu olabılıyo[hline]Us Kay Server -=Merc=-
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 03 June 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
haydaa bende SI war :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo

ehe iki tane olsun :D[hline][b]What does not kill,makes stronger.
Mesaj tarihi:
ya aslinda bende acc de war ama ban li zahuah :D oda 2 tane olcak :-p[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo

Mesaj tarihi:
karar vermeliyim siyircam kafayi ya keske eu us gibi version lar olmasa account her server da gecerli olsada dertten kurtulsak yaw su halime bakin telef oldum dusunmekten :-D[hline]What does not kill,makes stronger.
Mesaj tarihi:
siyirmisin abi zaten 2 ser kere yazion :-p walla ben acc yi kurtaramazsam ya excalbiur (alb) yada kay (alb) de oynucam :D[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p
Mesaj tarihi:
Yaw beyler hani avaturk daoc felan satcaz diodu neoldu o is ? alla alla :hrr:[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Mesaj tarihi:
ehue :D seytan dio git Swg oyna :hrr: ama icimdeki daoc aski bir baska :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Mesaj tarihi:
said:
Gladric, 03 June 2003 00:16 tarihinde demiş ki:
cok yakın zaman ıcınde satısa baslicaklar sanırım bu ay ıcınde tam olarak emin degilim ama[hline]Us Kay Server -=Merc=-

obaaaaaaa harbidenmi :D ozaman bekleyelim yaw ehu[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Mesaj tarihi:
farketmez :D onu eu yaparim ben :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
  • Yeni Oluştur...