Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Pug Yavrusu olan?

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Merhaba. Sanmıyorum ama yine de bir patiye sorayım dedim. Evim fazla büyük değil. Dolayısı ile sahiplenmek istediğim hayvana da yazık olmasın istiyorum. Puglar çok güzel bir tercih gibi geliyor bana salak salak takılır evde :D fakat malum, epeyce ticareti döndüğünden yavrularını ücretsiz sahiplendirmek isteyenlere pek rastlanmıyor. Belki patide, veya çevrenizde vardır diye bir sorayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
paradoksalkedi said:

Ya aslında aynı kafada olanlar da olabilir. Yeter ki salaklığı pugla yaraşır olsun bir de büyük olmasın ki evde rahat olsun. Sadece puglara özel sempatim var :D

ama sıkıntı zor bulunan tür oldukları için (Türkiye'de) ticaretsiz sahiplendiren hiç bulamıyorum.

Çoook zor. Hem golden kadar tercih edilen bir tür değil hem de bir şekilde pug sahibi kişiler de genellikle parayı bayılıp sahiplendikleri için çocuklardan da para kazanma isteği içinde oluyorlar.

Yakınlarında bir barınak varsa git. Ordaki veterineri bi şekilde ikna et. Pug olmasa dahi yakın özellikleri olan bir köpek illaki sahipleri tarafından bırakılacaktır. O da sana versin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...