Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Arkadaşlar nette resimlerini falan gördüm, millet bunu kendi yapıyomuş. Özellikle quadcopter ve twincopter (terminatör 4 tarzı) yapmak istiyorum.Pırpır uçurmak istiyorum. Çok elektronikten anlayan biri değilim ama basit şekilde birleştirebileceğimi düşünüyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek makale, site, blog vs önerebilir misiniz? Parçaları falan da nasıl tedarik ederiz bilmiyorum. Hazır satılan copterler var ama 1000-4000 lira arası fiyatı değişiyor, çok tuzlu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bisikletlisini yapıp kendini de uçurabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 arkadaşım yapmayı planlıyor quad. en önemli şey uçuş kartı. herhalde bilgisayar mb gibi bişi. 300 tl vs diodu fiyatı. yarın görünce sorayım bi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Sor bakalım abi. Eminim yani 4000 TL ye satılanı biz yarıya getiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Arduino board'larla birlikte satilan setler var evet, o civarda fiyati. Guzel bisey bulursaniz yaziverin bu arada, ben de merak ediyorum. Sirf su is icin 3D printer olayina girsem mi diye bile dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 önce ucuz mini quadcopterlarla başlayın, $100 altı çok var, ucurması zor bunları biraz, düşünce gg oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Çok kolay bir şey değil, hazırlardan al derim ilk önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 uçurmasının zorluğu tamamen quadrocopter'in otomasyonunun zayıflığı ile ilgili bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Abi 4000 $ vermek istemiyorum, DIY istiyorum. 100 $ lıklara bakabilirim de onlar da max 5 dk filan uçuyor (bataryadan dolayı), değer mi değmez mi karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 lan ne 4000 doları. Al DJI Phantom bi tane giriş seviyesi, 800 dolar mıydı neydi. Daha ucuza istersen git AR Drone al, 800 900 lira bir şey. Mis gibi alet. Parçala parçala dur. ÖĞrendikçe sararsa gider DIY de yaparsın. İlk başlayan adamın DIY kasması bayaa zor ve saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 aynen, once mevcut bisey al ki, ne nedir, nasil calisir, kendin yapsan ne lazim onlari coz. oyle tutorialdan baktim yaptimla DIY olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Giriş seviyesi AR Drone mudur o zaman, başka tavsiye varsa onu alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hmmm güzel işmiş aslında bir şekilde el atılabilir, fazla yatırım maliyeti olur mu ki? tek sorun işten anlayan birilerini bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 valla bizim ofiste elektrik mühendisi var yardım ederim abi dedi biraz da ondan heves ettiydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 4k usd ne ya? parrot lar bile 1k tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 "roket adam" said: lan ne 4000 doları. Al DJI Phantom bi tane giriş seviyesi, 800 dolar mıydı neydi. Daha ucuza istersen git AR Drone al, 800 900 lira bir şey. Mis gibi alet. Parçala parçala dur. ÖĞrendikçe sararsa gider DIY de yaparsın. İlk başlayan adamın DIY kasması bayaa zor ve saçma. he denmiş bile ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar