pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ekran desenimi unutmuşum, onlarca kez yanlış girince telefon kitlendi. gmail hesabıma girmem gerekiyor ama ekran kilitli olduğu için interneti açamıyorum :) factory reset yapılabiliyormuş sanırım ama o zaman telefondaki tüm veriler, kişiler vs. siliniyormuş :) acil yardım lazım patiler, teşekkürümü pmden yollarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Factory reset nasıl atılıyor? Eski bi tablet var çocuğa hediye edecem ama şifresini unuttum menüye giremiyorum Acer a110 tablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 @tatar http://www.androidhaber.org/ipucu-unutulan-android-ekran-kilidini-acmak-ve-hard-reset-yapmak/ yardım edin ya allah rızası için kişiler vs. uçacakmış resetten sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ses kısma ve üst ekran kapatma tuşuna aynı anda 45 saniye bas hiç çekmeden kapansada menü gelecek mi bak baklaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 telefon kabloyla bağlı pcye sdf şimdi telefonu hiç ellemeden telefona internet bağlayabilir miyim? yani bilgisayarın internetini telefonla paylaşabilir miyim? wifi ile olmaz telefondan hiçbi şekilde wifi zart zurt açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sen önceden belirlediğin pin'i veya herhangi bir bilgiyi girmeden o ekran kilidini açabiliyorsan zaten ekran kilidi bi boka yaramıyor demektir. O yüzden sanmıyorum açabilmeni. Ha bilgisayara takar da bişeyler yapabilirsen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 yok ya ekran deseni vardı, 50 defa falan yanlış girdim. şimdi ekran hala kitli ama "yandan çekmeli" kitli. yandan çekince de "kullanıcı adı" ekranı çıkıyor, mail-şifre istiyor. da interneti açamıyorum ki onları gireyim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 öm kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 JrStorMesT said: öm kutun dolu boşalttım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 pontipati said: yok ya ekran deseni vardı, 50 defa falan yanlış girdim. şimdi ekran hala kitli ama "yandan çekmeli" kitli. yandan çekince de "kullanıcı adı" ekranı çıkıyor, mail-şifre istiyor. da interneti açamıyorum ki onları gireyim pff abi hiç mi internete girip mailine bakabilecek tanıdık yok çevrende? ne aptal sormuşum adamın kendisi nette zaten ki gelip burada yazıyor. ama o zaman; niye mailine giremiyor acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 paticiğe girip gmail hesabına nasıl giremiyorsun diye soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 *magic* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 büyüyle de açarsın hacı o zaman telefonu lvl mı yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aga testis geçmeyin yahu telefona reset çakmadan halletmek istiyorum plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi hala "gmail accountuna telefondan girme zorunluluğu" nu anlamadım. işyeri websense fln ise güvendiğin bir arkadaşına söyle girsin gmaile, ya da eve git öyle gir fln. formatsız kurtarmak ise dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Gg oldun liseli. Herşeye elveda de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar