Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us de oynayıp da eu final betadan itibaren eu da oynamak isteyenler...

MeTh

Öne çıkan mesajlar

ya beyler şimdi www.douwantit.com a güvenin her şekilde ben starwars galaxies i oradan almıştım ve 11 gunde flm gelmişti oyun eve getirmiyordu o zamanlar belli post officeler var istanbulda oturanlar için soyluyorum oradan gidip alıyordun ama artık eve de getiriyor olabilirler...
ben 10 dakika kadar önce normal amazon.com dan us siparişimi verdim arkın kız arkı Brown'da okuyor o alacak bana getircek artık ama ben us de oynamak için aldım us versiyon gene de siz de dedim gibi www.douwantit.com dan alın oyunu tabi 125 milyona geliyor ama sonuçta oyunu istiyorsanız biraz tuzlu maliyeti... ya da benim gibi tanıdınız varsa amerikada size sonra getirebilcek 70 milyon gibi çok daha ucuz bir rakama da halledebilirsiniz...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

benim Canada da bi arkadas olayı çıktı simdi ona msj attım cevap bekliyorum, o iş olmazsa alıcam gibi bu siteden eu dan gelmesiyle fazla fark etmiyo dedigim gibi max 10 milyon.

edit: Eve gelmeme durumu canımı sıktı şimdi, ben ankaradayım mesela bi sorun çıkarsa git ist dan al falan euehue.

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 10 Aralık 2004 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.douwantit.com aracılığıyla amazon.com dan 2 daoc:shrouded isles 1 battlefield vietnam 1 de star wars:galaxies sipariş etmiştim sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Bu şirketin mantığı şu (çoğu kişi biliyordur zaten):
-douwantit [comerxia] 'in anlaşmalı olduğu sitelerden birinden oyunu normal satın alıyorsunuz, oraya girdiğiniz adres bilgileri comerxia ya gidiyor, oyun comerxia nın eline ulaşıyor onlar kendileri yolluyor size oyunları. Yani Amerika'da yaşayan arkadaşınız comerxia olmuş oluyor bir nevi ama bayağı holdingleşmiş bir arkadaş :)[signature][hline]Amiroc the paladin//Azkat the mercenary
P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için
Somurtkan: Olmaz!
Sosyal ağlarda paylaş

aa..!?! bu bir işaret olmalı birkaç gün sonra san fransisco ya gidiorum. heeeyyy shipping yok gelip gelmicek mi oyun die beklemek yok gidip shoptan alcam.bu olayın benim us e gidişimle aynı ana denk gelmesi ne büyük sanş oleyyy[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar us hiç kullanılmamış cd keyim var.

www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx

bu adresten kayıt olucam değil mi? bi yanlışlık olmasın diye soruyorum.

bide sayfada
If you don't have a Broadband connection check this box to receive a CD version of the European Client in English.

demiş. adresime eu client cd si gönderecekler demek oluyor dimi?[signature][hline]wowowowowowo
Sosyal ağlarda paylaş

orada bağlantın broad band yani kablo adsl değilse bunu işaretle demiş adresine yollarız demiyor
o maksatla da sormuş olabilir tabii de her halikarda türkiyedeysen buraya yollayacaklarını sanmam[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]

[Bu mesaj arcane tarafından 16 Aralık 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 16 Aralık 2004 01:43 tarihinde demiş ki:
ben formu doldurdum ve direkt arkasından bi auto-mail geldi yakında bilgi gondercez diye blizden.

bu arada o checkboxı isaretledim ben, dedigi acık, genisbant baglantiniz yoksa size european clientı cd ile gonderelim,ama türkiyeye gelirmi bilmem

O formu bende doldurdum ama bana mail gelmedi. O formu rasgele bir keyle doldurdum yine aynı mesajı yazdı. Yani US keyiniz yanlış diye uyarmıyor. Elimdeki keyin doğru olduğununasıl anlıcam?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...