fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya beyler şimdi www.douwantit.com a güvenin her şekilde ben starwars galaxies i oradan almıştım ve 11 gunde flm gelmişti oyun eve getirmiyordu o zamanlar belli post officeler var istanbulda oturanlar için soyluyorum oradan gidip alıyordun ama artık eve de getiriyor olabilirler... ben 10 dakika kadar önce normal amazon.com dan us siparişimi verdim arkın kız arkı Brown'da okuyor o alacak bana getircek artık ama ben us de oynamak için aldım us versiyon gene de siz de dedim gibi www.douwantit.com dan alın oyunu tabi 125 milyona geliyor ama sonuçta oyunu istiyorsanız biraz tuzlu maliyeti... ya da benim gibi tanıdınız varsa amerikada size sonra getirebilcek 70 milyon gibi çok daha ucuz bir rakama da halledebilirsiniz...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 benim Canada da bi arkadas olayı çıktı simdi ona msj attım cevap bekliyorum, o iş olmazsa alıcam gibi bu siteden eu dan gelmesiyle fazla fark etmiyo dedigim gibi max 10 milyon. edit: Eve gelmeme durumu canımı sıktı şimdi, ben ankaradayım mesela bi sorun çıkarsa git ist dan al falan euehue. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 10 Aralık 2004 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 21'inde ingiltereden bi yakınım geliyo ona aldırcam inşallah vardır ingilterede us versiyonu yoksa...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Lind3r0th, 10 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki: ama ornegın ben final beta baslaması ıle pre order edıcem cunkı final betadan 2 yada 3 hafta sonra serverlar acılcak ben olsam o kadar emin olmazdım ondan[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 auth keyımı yolladım bakalım hayırlısı[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 us alip da oynamadan eu'yu bekleyecek biri olacagini sanmiyorum.. key'i alir almaz dayanamaz oynarsiniz us'de.[signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 10 Aralık 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 key bı haftadır elımde actırmamıstım kısmet eu yaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Deminden beri bakıyom çoğu yerde bitmiş 17 aralıkta gelicek diyolar wow us elimize gecmeden final beta baslamıs olursa yinede girebilirmiyiz final betaya acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bi sorum daha olacak hani Ultima Online'da Osi'de oynamak için her ay para veriliyordu.. Burda da öyle mi. Yani oynamak için her ay para mı vermek gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 www.douwantit.com aracılığıyla amazon.com dan 2 daoc:shrouded isles 1 battlefield vietnam 1 de star wars:galaxies sipariş etmiştim sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Bu şirketin mantığı şu (çoğu kişi biliyordur zaten): -douwantit [comerxia] 'in anlaşmalı olduğu sitelerden birinden oyunu normal satın alıyorsunuz, oraya girdiğiniz adres bilgileri comerxia ya gidiyor, oyun comerxia nın eline ulaşıyor onlar kendileri yolluyor size oyunları. Yani Amerika'da yaşayan arkadaşınız comerxia olmuş oluyor bir nevi ama bayağı holdingleşmiş bir arkadaş :)[signature][hline]Amiroc the paladin//Azkat the mercenary P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ankaradaysan sorun olmaz ankaraya yolluyorlar oyunu yani ankaradaki her hangi bir mbe den alırsın oyunu mbe de mail box tec uzun yazılışı bir kargo şirketi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 aa..!?! bu bir işaret olmalı birkaç gün sonra san fransisco ya gidiorum. heeeyyy shipping yok gelip gelmicek mi oyun die beklemek yok gidip shoptan alcam.bu olayın benim us e gidişimle aynı ana denk gelmesi ne büyük sanş oleyyy[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 birisi şimdi bi açıklık getirebilirmi activate edilmemiş accountlarmı eu da oynuycak? yoksa active edilenlerde oynuyabılıcek mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 aktive edilmemis accountlar[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bu active edilmemiş accountlar sadece betada oynamayacak değil mi? Yani EU açıldığında bir eu kutu için 60 euro vermek zorunda kalmayacağız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yok hem beta hem retaıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 1111 artık bize getirirsin boxları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ee baska salam bi site bulabildikmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 arkadaşlar kendim için bi plan yaptım ama tutar mı? : şimdi US de bi arkdan CD yi alsam, CD-keyi öğrensem, sonra bu CD-Key le EU ya katılsam olur mu? bi de CD olmadan nasıl olacak, olsa bile US den EU ya geçince patch lerde bi sorun olabilir mi? bilen bi yardım etsin, şimdiden saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 arkadaşlar us hiç kullanılmamış cd keyim var. www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx bu adresten kayıt olucam değil mi? bi yanlışlık olmasın diye soruyorum. bide sayfada If you don't have a Broadband connection check this box to receive a CD version of the European Client in English. demiş. adresime eu client cd si gönderecekler demek oluyor dimi?[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 orada bağlantın broad band yani kablo adsl değilse bunu işaretle demiş adresine yollarız demiyor o maksatla da sormuş olabilir tabii de her halikarda türkiyedeysen buraya yollayacaklarını sanmam[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] [Bu mesaj arcane tarafından 16 Aralık 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ben formu doldurdum ve direkt arkasından bi auto-mail geldi yakında bilgi gondercez diye blizden. bu arada o checkboxı isaretledim ben, dedigi acık, genisbant baglantiniz yoksa size european clientı cd ile gonderelim,ama türkiyeye gelirmi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: raistlinthewiz, 16 Aralık 2004 01:43 tarihinde demiş ki: ben formu doldurdum ve direkt arkasından bi auto-mail geldi yakında bilgi gondercez diye blizden. bu arada o checkboxı isaretledim ben, dedigi acık, genisbant baglantiniz yoksa size european clientı cd ile gonderelim,ama türkiyeye gelirmi bilmem O formu bende doldurdum ama bana mail gelmedi. O formu rasgele bir keyle doldurdum yine aynı mesajı yazdı. Yani US keyiniz yanlış diye uyarmıyor. Elimdeki keyin doğru olduğununasıl anlıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Formu doldurdum ve ilk mail geldi. ( Bilgiler dogruysa size donecez vs vs) 2. mail ( kabul edildin, pass vs bilgiler) kac günde geliyor bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 eu beta basladıgı zaman:)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar