MeTh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 http://www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hay ben bunlara ne diyim şimdi ya o kadar bekledim us acc.unu satmak ile uğraşmıyım diye.adi herifler bu kadar çabuk bu olayı çıkaracaklarını söyleselerdi preorder falan kasmazdı kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ingilizcesi iyi olmuyan arkadaşlara biri tercüme edebilirse çok iyi olur şu a npek vaktim yok ta benim...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 çok dikkatli okumadım bende kısaca göz gezdirdim.anladığım kadarıyla us'ten eu'ya geçmek isteyenler buraya acc. name aut. codelarını yazıyorlar.Sonra eu'da oyun çıkınca adamlar direk oraya geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 US paket alıpta proxy kullanmadan kayıt yapmaya çalışanlara çıkan bir sayfa bu. Yani US alıp EU ya kayıt yapılabiliyor. Ama buna rağmen US e kayıt olunduysa onlar içinde ileride geçiş hakkı falan tanıncaktı yanılmıyorsam. [Bu mesaj OffChu tarafından 09 Aralık 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 vay canına sayın seyirciler :) edit : evet yanlış anlamışım :) [Bu mesaj hayden tarafından 09 Aralık 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu zaten vardi.forumlara da yazilmisti[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu formu dolduranlar us sunucularında oynayamıyor di mi eu başlayana kadar?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Böyle saçmalık olmaz. Resmen EU daki oyunculara haksızlık ve aşşağılamadır bu. Biz ocak şubat bekliyoruz adamlar us te oyunu öğrenip hiç te sıkıntı çekmeden geçiyor. Aşırı kızdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 YA bilen biri açıklasın eğer geçilebiliyosa direk siparişi verecem[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bi dakkika?! Bu saka dimi?[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 İyi de burada account açtıysanız accountunuzu transfer edecez demiyorlar. US alıp, account açamayanlar için birşey bu...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sanki EU almışsınız gibi oluyorsunuz yani, us sunucularında da oynayamıyorsunuz. bir kazancınız yok, sadece oyunu önceden almış oluyorsunuz. ilk günden girebilirsiniz belki bu şekilde.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Niye zamaninda boyle bi açiklama yapilmadiki?Bilseydim US siparis ederdim en azindan simdi box elimde olurdu...Yanlis anlamadiysam US alip EU ya geçiyoruz hemde EU çikar çikmaz?[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 e ozman us alıp eu açılana kadar oynamayız..sonra ilk günden başlarız..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bilmiyorum iste..eger oyleyse bende hemen simdi siparis vericem.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Pirvan +1111111111111111 Bu süre içerisinde 2 class'ı lvl 60 yapardık eu'ya geçince silinse bile en azından öğrenirdik tüm detayları. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 09 Aralık 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yav gene yapın ne adamlarsınız... ilk günden beri belli bu olay.. yeni birşey değilki... BÜYÜK YAZAYIM BELKİ ALGILARSINIZ... BU OLAY, AÇILMAMIŞ CD-KEY LER İÇİN. AÇILMIŞ OLAN ACCOUNTLARI TAŞIMAK GİBİ BİR OLAY ŞU AN İÇİN YOK. [signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Eno onu bizde anladik.Benim anlamadigim eger account açmadan alip US u,EU çikinca ilk günden oynayabilicekmiyiz?[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Evet Granis. Closed betada bile oynayacaksınız eğer açılmamış us cdkeyiniz varsa.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 içimi rahatlattin eno :) o zaman en iyisi simdiden preorder yapmak US versiyonunu :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Eno, 09 Aralık 2004 21:53 tarihinde demiş ki: Evet Granis. Closed betada bile oynayacaksınız eğer açılmamış us cdkeyiniz varsa. ozman ne bekliyoruz:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Granis, 09 Aralık 2004 21:55 tarihinde demiş ki: içimi rahatlattin eno :) o zaman en iyisi simdiden preorder yapmak US versiyonunu :) pre-order mı kaldı yahu. direk ısmarlıyosun işte. eline çabuk tut ama, 2 haftaya başlar büyük ihtimalle beta.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bılgısayarımı yenılemek ıcın beklerken aldıgım us box ı actırmamıstım sansa bak :) ama ılerde us serverlarından eu serverlarına char aktarımı da acılır dıyorum[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: ascraeus, 09 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki: bılgısayarımı yenılemek ıcın beklerken aldıgım us box ı actırmamıstım sansa bak :) ama ılerde us serverlarından eu serverlarına char aktarımı da acılır dıyorum imkansiz o iste[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar