Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us de oynayıp da eu final betadan itibaren eu da oynamak isteyenler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hay ben bunlara ne diyim şimdi ya o kadar bekledim us acc.unu satmak ile uğraşmıyım diye.adi herifler bu kadar çabuk bu olayı çıkaracaklarını söyleselerdi preorder falan kasmazdı kimse.
Mesaj tarihi:
çok dikkatli okumadım bende kısaca göz gezdirdim.anladığım kadarıyla us'ten eu'ya geçmek isteyenler buraya acc. name aut. codelarını yazıyorlar.Sonra eu'da oyun çıkınca adamlar direk oraya geçiyor.
Mesaj tarihi:
US paket alıpta proxy kullanmadan kayıt yapmaya çalışanlara çıkan bir sayfa bu. Yani US alıp EU ya kayıt yapılabiliyor. Ama buna rağmen US e kayıt olunduysa onlar içinde ileride geçiş hakkı falan tanıncaktı yanılmıyorsam.

[Bu mesaj OffChu tarafından 09 Aralık 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Böyle saçmalık olmaz. Resmen EU daki oyunculara haksızlık ve aşşağılamadır bu. Biz ocak şubat bekliyoruz adamlar us te oyunu öğrenip hiç te sıkıntı çekmeden geçiyor. Aşırı kızdım
Mesaj tarihi:
sanki EU almışsınız gibi oluyorsunuz yani, us sunucularında da oynayamıyorsunuz. bir kazancınız yok, sadece oyunu önceden almış oluyorsunuz. ilk günden girebilirsiniz belki bu şekilde.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Niye zamaninda boyle bi açiklama yapilmadiki?Bilseydim US siparis ederdim en azindan simdi box elimde olurdu...Yanlis anlamadiysam US alip EU ya geçiyoruz hemde EU çikar çikmaz?[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Mesaj tarihi:
e ozman us alıp eu açılana kadar oynamayız..sonra ilk günden başlarız..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Pirvan
+1111111111111111
Bu süre içerisinde 2 class'ı lvl 60 yapardık eu'ya geçince silinse bile en azından öğrenirdik tüm detayları.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 09 Aralık 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yav gene yapın ne adamlarsınız...
ilk günden beri belli bu olay.. yeni birşey değilki...

BÜYÜK YAZAYIM BELKİ ALGILARSINIZ...

BU OLAY, AÇILMAMIŞ CD-KEY LER İÇİN. AÇILMIŞ OLAN ACCOUNTLARI TAŞIMAK GİBİ BİR OLAY ŞU AN İÇİN YOK.
[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
Eno onu bizde anladik.Benim anlamadigim eger account açmadan alip US u,EU çikinca ilk günden oynayabilicekmiyiz?[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 09 Aralık 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
Evet Granis. Closed betada bile oynayacaksınız eğer açılmamış us cdkeyiniz varsa.

ozman ne bekliyoruz:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
said:
Granis, 09 Aralık 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
içimi rahatlattin eno :) o zaman en iyisi simdiden preorder yapmak US versiyonunu :)

pre-order mı kaldı yahu. direk ısmarlıyosun işte. eline çabuk tut ama, 2 haftaya başlar büyük ihtimalle beta.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
bılgısayarımı yenılemek ıcın beklerken aldıgım us box ı actırmamıstım sansa bak :)

ama ılerde us serverlarından eu serverlarına char aktarımı da acılır dıyorum[signature][hline]waiting for the twelfth
Mesaj tarihi:
said:
ascraeus, 09 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
bılgısayarımı yenılemek ıcın beklerken aldıgım us box ı actırmamıstım sansa bak :)

ama ılerde us serverlarından eu serverlarına char aktarımı da acılır dıyorum

imkansiz o iste[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net-author
--------------------------------------
  • Yeni Oluştur...