Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Selamlar Bi yabanci arkadasim turkiyeye gelmis uzun sure kalacak kredi karti yok w steame para eklemek istiyor. Istanbulda yasiyor ayrica lol rpsi falan da laziimmis. Nasil cozulur bu imkani var mi? Simdiden tesekkur.
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Herhangi bir e-pin firmasından steam kodu ve lol rp si alabilir. açıkçası ben kendim e-pin alacağım zaman gamestanbul burdan alıyorum. ödeme seçenekleri de güzel hani ben öyle bi tavsiye vermiş olayım reklam amaçlı değildir. bol şans.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paypal kartlarından alsın, TEB atm'lerinden kendilerine para yüklenip kredi krtı gibiymişçesine kullanılabiliyor. Migros'dan almıştım ben vaktinde.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Debit card o , kredi karti degil ama visa electron gibi mastercard in da online transaction i var. Tabi bankadan actirmak gerekiyor mu pin secure u ya da direk telefonda mi aciyolar o kadarini bilemicem
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 senın kredi kartınla yükle parayı sana versin
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ben turkiyede degilim, o kadarini dusunduk.
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 gamestanbuldan live chatte engin diye biri ile konustum. elemana da bilgilerini verdim ingilizce biliyormus aralarinda hallederler umarim. cevaplar icin sagolun.
Öne çıkan mesajlar