Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Selamlar Bi yabanci arkadasim turkiyeye gelmis uzun sure kalacak kredi karti yok w steame para eklemek istiyor. Istanbulda yasiyor ayrica lol rpsi falan da laziimmis. Nasil cozulur bu imkani var mi? Simdiden tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Herhangi bir e-pin firmasından steam kodu ve lol rp si alabilir. açıkçası ben kendim e-pin alacağım zaman gamestanbul burdan alıyorum. ödeme seçenekleri de güzel hani ben öyle bi tavsiye vermiş olayım reklam amaçlı değildir. bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paypal kartlarından alsın, TEB atm'lerinden kendilerine para yüklenip kredi krtı gibiymişçesine kullanılabiliyor. Migros'dan almıştım ben vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Debit card o , kredi karti degil ama visa electron gibi mastercard in da online transaction i var. Tabi bankadan actirmak gerekiyor mu pin secure u ya da direk telefonda mi aciyolar o kadarini bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 senın kredi kartınla yükle parayı sana versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ben turkiyede degilim, o kadarini dusunduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 gamestanbuldan live chatte engin diye biri ile konustum. elemana da bilgilerini verdim ingilizce biliyormus aralarinda hallederler umarim. cevaplar icin sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar