lisantus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yakisiklilik en önemlisi 200 en fazla verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Benim tercihim bu kasa Coolermaster Wave Master Serisi gri renk olanı.Ama senin hoşuna sanırım Thermaltake VA1000 yada Thermaltake Xaser III Skull gidicek.Nereden bulabilirim dersen DijitalCenter.Fiyat olarak bu site diğerlerine göre daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya beyendim seninkinide kapaklilar içime sinmiyo genelde kapangin ic tarafindaki işçilik dandik oluyo acep bu nasil iyimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 o dünyanın en çok satılan ve 2003ün en iyi kasası seçilmişti ama onun kötü yanı power supplyı yok.o da işin içine girince maliyet artar baya.ikinci tercihim Coolermaster-Cavalier 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kasa dedinmi ben thermaltake derim. başkaları coolermaster, aopen falan diyor.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Kasa alırken dikkat et ses izolasyonu bir şey olsun. Yoksa 3 oda öteden duyuluyor genelde bilgisayarın sesi ( En azından benim bilgisayarım öyle)[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bende buna benzer konu acacatim.. benim de kaliteli ve icine toz girmesini engelleyebilen bir p4 kasaya ihtiyacim var. Buyuk olmasi ve rayli sistem olmasi tercihimdir.. Ama en onemlisi toz girmesini engelemesi olmali![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 asusun bi modeli var simsiyah veya bembeyaz cdromlar gizli oluyo gorunmuyo sadece acma-kapama dugmesi var ustunde. ayrıca 3 tane fan var. ben bu kasayı kullanıyorum kasanın 3 fanı + anakart ve ekran kartının fanı ediyor 5 tane fan = yuksek gurultu...... gurultu haricinde tavsiye ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1452&productid=bd25131 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1452&productid=bd30181[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu zaten manyak. http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=MWCWONF1N73YH8VCVSGI[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 cok suslu o da ya. ne gerek var ki o kadar isiga gosterise vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Asus, Aopen vs. amator kasalar acikcasi; ne ses yalitimi var ne dogru duzgun sogutma. Bilgisayar parcasi aldigin yerden kasa almayacaksin en guzeli, ayri bir yerden almak en iyisi overclock urunleri ve kasayi. Guzel dizaynlar da oluyor hem.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: UnKnownTR, 09 Ocak 2005 09:59 tarihinde demiş ki: bende buna benzer konu acacatim.. benim de kaliteli ve icine toz girmesini engelleyebilen bir p4 kasaya ihtiyacim var. Buyuk olmasi ve rayli sistem olmasi tercihimdir.. Ama en onemlisi toz girmesini engelemesi olmali! thermaltake skull edition rayli sistemi cok hos[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Valla bende Thermaltake Xaser v2000a var 7 adet ultra sessiz fan + 2 tane psu fanı ediyor 9 fan :D super bi alet.Devasa genişlik sdfsd[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Disappear, 09 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki: said: UnKnownTR, 09 Ocak 2005 09:59 tarihinde demiş ki: bende buna benzer konu acacatim.. benim de kaliteli ve icine toz girmesini engelleyebilen bir p4 kasaya ihtiyacim var. Buyuk olmasi ve rayli sistem olmasi tercihimdir.. Ama en onemlisi toz girmesini engelemesi olmali! thermaltake skull edition rayli sistemi cok hos peki bu kasada icine toz girmesini engelleyen ozel bir sistemi var mi?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 asus ta210 ve tüm thermaltake ürünleri :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar