sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Saçma bişe sorucam belki birileri biliyordur. Bir arkadaş Artvin'e gidecek, Batum'a uçtuktan sonra oradan otobüse Artvin'e geçiliyormuş. Pasaporta falan gerek yokmuş. Bu durumda duty free'ye girebiliyor mu? Sokmazlar gibi geldi ama tam da bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Giriyor. Fakat gurcistandan turkiyeye girerken ki , turkiyeden gurcistana gecerken ki duty freeden daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 3 yıl once gittigimizde daha kimlikle girilmiyordu. duty free'den de en az 2 ya da 3 gun gurcistan'da kalmayan alısveris yapamıyordu. gunubirlik gectigimiz icin biz kamyonculardan rica edip onların pasaportuna isletmistik. simdi durum nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Aynen o detayi atlamisim, gunubirlik girislerde duty freeden yararlanilamiyor. Min 3 gun kalmani bekliyorlar icerden alisveris yapabilme hakki kazanabilmen icin. Ben 6 gun kaldigim icin sikinti olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Duty free'den 1 adet'e kadar izin veriliyor. Daha fazlası için 2 gün kalmış olman gerek. Diğer tüm elektronik eşyalarda da bu kurala geçildi. Günübirlik gidip alıp gelmek yok artık. Edit: Mazot/Benzin olayınada sınır geldi. 1 ay içinde 4 kere izin veriliyor. Daha fazlası için litre bazında vergi uyguluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ahah ulan her yazan mı farklı bişe söyler :D neyse verdik viski listesi bakalım, alabilirse alacak birini. bildiririm alınabiliyor muymuş alınamıyor muymuş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Fazla bisey bekleme, mainstream seyler var genelde. Orta halli mahalle bakkallarinda daha fazla cesit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 yok ya bilindik markaları verdim zaten. glenmorangie'nin 2-3 çeşidini verdim bi de bourbon verdim bi tane. hangisini bulursa alsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 artvin-hopa bileti alındığı ve pasaport falan gerekmediği için duty free'ye girilemiyormuş. direk otobüsle artvin'e geçiriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Karadeniz turu ile günü birlik batuma girdigimde. Batumdan aldıgım içki vs.. tarzı şeyleri sırt cantamda türkiyeye geri sokmam sıkıntı olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar