riglous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Açık.Dnslerini kontrol et. Yandex dnsyi kullanıyodum.Geçen gün bi sapıttı internet yokmuş gibi davranmaya başladı.Kaldırdıydım.Sonra geri yazmayı unutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 bende de 24 saattir falan yoktu. zamanında youtube'u yasakladıklarında etc'nin içindeki hosts dosyasını edit'lemiştim, oradaki youtube'ları sildim düzeldi. muhtemelen oradaki ip'lerden biri patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Teşekkürler sabonis, bu çözdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 74 ile başlayan ip patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aynen aynı heyecanı yasadım bende hosts temizleidm sonra zamanında twitter banı sırasında yapmısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 abi of ya cidden hosts dosyasındaki 74'lü ipdenmiş. kaç gündür kafayı yiyodum neden oluyo diye. tam başlık açıcakken burdakini gördüm. thanks paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar