GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 donanıma açmim dedim çok önemli bişey dğl,aradım sordumda evga kart satan biyere kadın bilmiyom falan filan bişeyler dedi bekletti kapadım telefonu, olay şu abi 7 yıla kadar garanti uzatma falan diyodu nessa reyis bi ara,bende cahiliyim bu evganın.Trde geçerlimi bu,varmı burdan alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 7 sene kullandığın ekran kartı hatırlıyor musun hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 yok abi satarken garantisi devam ediyo diye kakalıcam onun derdindeyim fjdfjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 6-7 sene sonra satarken bi çuklat parası eder anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: 7 sene kullandığın ekran kartı hatırlıyor musun hiç? şu cümle beni nasıl üzüyor ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Tr de yok oyle seyler. Vektron disb. ara sor, 2 yil verdigimize dua et derler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar