Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Muhasebe hakkında ileri derece bilgisi olan veya bizzat kendisi muhasebeci olan kişiler var mı aramızda? Bikac konuda zaman zaman kafasını agrıtmak istiyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 principles of accounting dersi aldim, ama bilemiyorum ne derece yardimci olabilirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ocak 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 valla yönetim anabilimdalı seçtim. muhasebe, özellikle de türk muhasebe sistemi böğktür. yine de temel konularda az biraz yardımcı olabilirim[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yok yaf ders almakla olacak bişi degil. ya o dersi veren kişi olman lazım ya da muhasebeci olman lazım aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 varlıklardaki artış borçlu,sermayedeki artışlar alacaklı ve gelirler alacaklık kaydedilir. Yanlış bir kayıt yapılmışsa önce yanlış kayıtı yaz sonra olması gerekeni yaz sadeleştir.sınav sorusu :)[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 anlattıklarım tam sana göre işte :)[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 al sana mutluluğun resmi =$$$ yalan mı ;)[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 muhasebeci değilim işletme okuyorum zamanında gördük muhasebe hayla görüyorum göreceğim :)[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 mesela en basitinden bi soru.. şimdi şirketler sanırım döviz üzerinden alış/satış yaptıgında o günkü kur üzerinden kayıt yapılıyor. burda sanırım kur kaybı/kazancı gibi birtakım hesaplar söz konusu..bunlar ve döviz üzerinden yapılan hareketler hakkında detaylı bilgi lazım. defter-i kebir, mizan gibi resmi evraklarda döviz olarak gösterme oluyor mu bu hareketleri? sanırım yapılan değişikliklerle buna izin verilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Doviz aldıysan 100.02 Kasa Doviz (Borclu) 100.01 Kasa TL (alacaklı calısır) doviz ile TL icin farklı kasa tutuon birine 01 birine 02 dersin alıs satısıda ayni zati aldıgın kur uzerinden hesabini yapıopn sattıgın kura gore k/z hesabı cıkıorn.. Ben bole biliom yannıssa dovmeyin.. [signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 09 Ocak 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 onu biliyorum da Naa, resmi evraklarda döviz olayı oluyor mu muhasebede? döviz üzerinden fatura kesimi felan yapan sirketler mevcut, muhasebe kısmına bu nasıl yansıtılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Satıs karsılıgında Doviz aldıysan bu doviz kasana girdi olarak yansır. Sirket dovizi satıp TL'ye cevirdigi zaman TL kasasina girer.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar