Archie_81 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 imeshten aynı dosyayı farklı isimlerle defalarca indirdim çalmıyor.çalıyor ama ses yok.kimse kolanların sesini aç gibi bi espri yapmasın:) () Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hmm winamp yüklü di mi? başka şarkılarda sorun var mı? mp3 olduğuna emin misin? şarkının adı ne? başka şarkı çekip denedin mi? ayrıca imesh ve kazaa spyware/adware ile dolu, kazaa lite k++ öneririm sonuçta aynı işi hatta fazlasını yapıyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 fake dosya oldugu icin inmiyor.. su anda imesh ve kazaa'da cok fazla fake var ve kullanilmayacak hale geldiler.. ben sana ares oneririm.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: UnKnownTR, 09 Ocak 2005 20:20 tarihinde demiş ki: fake dosya oldugu icin inmiyor.. su anda imesh ve kazaa'da cok fazla fake var ve kullanilmayacak hale geldiler.. ben sana ares oneririm. Ares rlz en iyisi bence Ares başka tanımam[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar