pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 2 iş 1 de sosyal terane mail adresim var.Hepsinide aktif bir şekilde kullanıyorum.Sadece şahsi maillerimi telefondan takip ediyordum ama şimdi diğer 2 mailide telefona eklemem gerekti. 1 mail outlook tan 2 mail de gmailden var.Gmail'in clientını kullanıp 2 maili kontrol ediyorum ama birinden diğerine geçerken maillerden birini arka planda bırakmak zorunda kalıyorum.Buda biraz yorucu şu anda.OSX deki air mail gibi bi client var mı iosda. IOSla bundle gelen mail programı pek iç açıcı durmuyo.Alışamadım bir türlü.Birde naparsan yap ona maili galiba imap olarak tanıtmak durumunda kalıyosun.Pop tanıtamadım bir türlü.Yolu vardır heralde araştırmadımda.Elimin altında ayarı bulamayınca uyuz oldum programa zaten. Ücretli programlarda olabilir bu iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Mail.app gayet yeterli, ios8 ile gelecek olan daha da iyi. Baska bisey aramaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Bana da lazım ya ipad ayfon için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Mac'de daha iyi programlar var bence ama iOS'da native kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ben kendi gmailim, şirketin 2 maili için kendi mail app ını kullanıyorum. Gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ios taki gmail programını kullanıyorum bazen. ozellikle native app de arama biraz eblek çalışıyor. sadece gelen mailleri gosteriyo tüm konuşmayı göstermek yerine mesela. belki ayarı vardır da kurcalamadım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 IOS un kendi app sindeki olay aslında IMAP kullanmak IMAP kullanırsan Mükemmel Çalışıyor. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Ipadin ayfonun kendi mail appsi sadece Icloud maille posta kutusu eklemene izin veriyor, ayrıca imapleri kabul ettiğini varsayarsak hotmailler noolcak? Tüm maillere bakacak uygulama olmaz mı kardeşim, ne beceriksizce iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Ekleyebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 mail ekleme sorun deel takvim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 mailbox. ipad için var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 KHaRoN said: Ekleyebiliyorsun? Ayarlardaki mail kısmında hesap ekle varmış, şimdi keşfettim lel ben app içinde arıyordum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar