MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ya önceden de kısa sürede olsa kedi besledim ama kedinin hiç ağladığına şahit olmamıştım.. Geçen gittim yanına resmen ağlamış bariz bir şekilde.. Bende yanına oturdum konuştum bende duygusala bağladım bi kaç damla gözyaşı süzülmedi değil. Siyam olmasının verdiği özellikle birlikte bana cevapta verdi o cevap verdikçe kalbimden vurdu gözyaşları süzüldü... Ulan dedim sonra ben manyak mıyım? Ama bende ağladım yani... Neden yaf neden ağlar bu kediler..[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum ki gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hiçbir bilgim yok. ilginç. fakat hemen hemen her hayvan ağlayabiliyor sanırım. kedilerde ağlar. demekki zor ağlıyormuş. belki önceki sahibini özlemiş olabilir. belli nedenlerden dolayı ağlarlar genelde.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 107) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 kedi üşütmüş ateşlenmiş olmasın?[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ilgisizlikten veya yanlız bırakıp gittiysen evde o yüzden ağlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Günde 2 saatimi onla oynayarak geçiriyorum.. İlgisizlikten olacağını pek sanmam..[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ''Benim de iki kedim varken sorun yaşamıyordum ama Bozz kardeşini 1 sene önce kaybedince epey bocaladık. Evde iki kedi olunca sürekli oynayıp, uyudukları için sorun yaşanmıyor ama tek kalınca ve de size düşkünlüğü arttıysa, arada ağlama krizleri tutuyor.'' bu metni başka bir forumdan aldım senin kedinin durumuda buna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ortama uyum sorunu çekiyor büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ateş yada hastalıkta olabilir bence[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 nasi ağlio ki abi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 off kıyamam ben ona =([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 herkez petine kıyamaz değilmi ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 108) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Erkekler bile ağlıyor kediler neden ağlamasın. :)[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bu hem erkek hem kedi, e bende erkek toptan uymadı.. ağlama seromonisi gerçekleştirdik...[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 gözüne bişey kaçmıştır yaw ilgileniosan ağlamaz yawrucak[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 :) yani sende[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 benim msj imi kim sildi :hrr:[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben bi kere kedıme yanlışlıkla çok sert vurdum daha doğrusu terlik başına gelmıştı o zmn kedı ağladımı bılmem ama ben çok ağlamıştım..[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 sana kırılmış nedenko belli birşey herhalde arkadaşlarınla evde içki içip onu ihmal etmene sinirlenmiş olsa gerek:D günde bir kaç sevsen bi daa ağlamaz özellikle tüylerini fırçalarsan kediler için türk kahvesi gibidir 40 yıl hatırı vardır tüy fırçalamanın:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: [Bu mesaj LoMBaK tarafından 31 Aralık 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: nedanko, 29 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki: Günde 2 saatimi onla oynayarak geçiriyorum.. İlgisizlikten olacağını pek sanmam.. [signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hmmm, aglamasi nasi ya? "insanlardan baska memelide gozyasi bezi yok" degil mi?[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ilk defa duyuyorum bir hayvanin agladigini..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 sacmalama, hayvanlarda aglar tabii ki. ben kopek'lerin agladigina birden fazla $ahit oldum..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bendede Boxer var ama hic agladigini gormedim.. Belkide bizimkinin morali falan hep yuksektir. Ayrica ben capaklandigini gordum :D[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Hayvanlar ağlar, zaten gözyaşı bezleri bildiğim kadarıyla her memelide vardır gözün kurumasını önlemek için. Onu geçtim de, nedanko hayvan sevgisi iyidir güzeldir de abartmamış mısın be abi? Kediyle oturup dertleşmek, ağlamak falan ;)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kız arkadasından ayrılmıştır efkarlıdır rahat bırakın kediyi beah 1 duble rakı koy biseycii kalmaz yavrucaın[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar