tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 neutrino said: tambjk said: ps3 deneyimin yoksa eğer oynanacak yığınla kaliteli oyun var, ama kırık ps3 ile o deneyimi yaşabilir misin emin değilim. ps3de heavy rain, last of us falan oynarım diyorum işte, kırıkla niye oynanmaz? multiplayer oynama derdim yok pek_? Elbette heavy rain, last of us, uncharted, god of war gibi şahaserler var, bunlar istisna. Ama online, co-op oyunların oyun deneyimini çok arttıracağını düşünüyorum. Akşam eve girdiğimde tomb raider vs oynamak yerine arkadaşlarla, kardeşimle co-op online takılmak daha cazip geliyor, ps3'ü bambaşka bir boyuta taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kardesinle co-op ne oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sahibinden.com'a falan baktım fiyatlar yüksek ya. nerde olm 300'e temiz ps3? satan varsa alayım sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 300 e temiz ps3 satan varsa kırıksız fln, ben de alabilirim. dursun kenarda asldkjasldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 300 e ps3 ü veririm ama yanında iki adet ds3 ve oyunları da vereceğim için 1000 lira isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ben içinde fifa 14 olan 160gb slim'i 500TL'e satmıştım. Artmış mı lan fiyatları, üzülüyorum şuan bildiğin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 abi sen 500TL'ye PS3 satıyorsun vatan bilgisayar DS3'ün tanesini 169 liraya satıyor nasıl bir piyasa bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 dualshock satmak isteyen insan varsa ben talibim, fiyat çok acayip olmadığı takdirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bliksem said: abi sen 500TL'ye PS3 satıyorsun vatan bilgisayar DS3'ün tanesini 169 liraya satıyor nasıl bir piyasa bu ben bıraktığımda ds3'ler 120TL'di. BU PİYASA NASIL BÖYLE OLDU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 MasterHapLo said: Kirik ps3 ariyorsan satabilirim ben. Ps4 oncesi oyunlari calistiriyordu. slim mi fat mi? ps4 öncesi oyunları çalıştırıyordu ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ha oyunlarla 1.000 mantıklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 toggie said: kardesinle co-op ne oynuyosun? little big planet2, bordarlands2 online olarak da fifa14, yakında da nba2k14 e adım atacağız. Bu arada bana psn+'dan hediye gelen oyunları, kardeşim kendi ps3'ünde benim plus hesabımla girip indirip, sonra kendi normal hesabıyla oynayabiliyor. Bu bilinen birşeymiydi? Psn plus dan gelen oyunların belirli bir max indiirilme sayısı var mı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 KehKeh said: 300 e ps3 ü veririm ama yanında iki adet ds3 ve oyunları da vereceğim için 1000 lira isterim. alacak filan çıkar sdf 120 gb slim az kullanılmış, parçaları ayrı satmayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 KehKeh said: KehKeh said: 300 e ps3 ü veririm ama yanında iki adet ds3 ve oyunları da vereceğim için 1000 lira isterim. alacak filan çıkar sdf 120 gb slim az kullanılmış, parçaları ayrı satmayı düşünmüyorum. 300 vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 euro verirsen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Sene sonunu bekle, ayni Ps3u 500e alirsin sene sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 2 sene falan bekle bence aynı fiyata ps4 alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar