Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows xp skinleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Talisman i denemeni öneririm.Çok süper themelar var.İşletim sistemini tamamen değiştiriyor(görünüş olarak) Her theme birbirindden görünüş olarak çok farklı.Yani sadece renkler değişmiyor. Neyse uzatmiyim fazla denemesi bedava nasıl olsa :)
www.lighttek.com

[Bu mesaj ColdShadow tarafından 08 Mayıs 2002 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
title olayinin boku cikti zati. hatta bence titlelarla beraber kullanici isimleri de kaldirilmali. en guzeli. herkes anonim olarak mesaj atsin, cok gerekiyorsa mesajinin sonuna kim oldugunu belirtsin.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
windows xp skinlerinizin hatta masa üstü resimlerinizin olduğu bir topic vardı, bulamıyorum. Hatırlayan var mı?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Mesaj tarihi:
http://www.themexp.org
burdaki modları (visual styles, login felan) nasıl kurabilirim?
kurduktan sonra değiştirmek kolay olur mu?
değiştirdiğimden sonra tekrar eski stilime geçersem, eski değiştirdiğim şeyler (atıyorum mesela mouse'un pointerını değiştirdim) de geri gelir mi?
Eğer gelmiyorsa, eski ayarlarımı nasıl yüklerim felan filan...[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 29 June 2003 01:05 tarihinde demiş ki:
windows xp skinlerinizin hatta masa üstü resimlerinizin olduğu bir topic vardı, bulamıyorum. Hatırlayan var mı?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth

çok aradım yarım saattir baktım baktım
bulamadım hatırlıyodum ordada bi kaç url verilmişti wallpaperlar falan için
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 29 June 2003 01:28 tarihinde demiş ki:
http://www.themexp.org
burdaki modları (visual styles, login felan) nasıl kurabilirim?
kurduktan sonra değiştirmek kolay olur mu?
değiştirdiğimden sonra tekrar eski stilime geçersem, eski değiştirdiğim şeyler (atıyorum mesela mouse'un pointerını değiştirdim) de geri gelir mi?
Eğer gelmiyorsa, eski ayarlarımı nasıl yüklerim felan filan

hepsinin tgtsoft stylexp die bi link verilmiş yukarda o programla kuruyosun geri dön deyince zort die bönüyor
sadece boot screenler için
boot.ini dosyasında edit yapman gerekiyor
onnarında readme dosyasında anlatiliyor çok kolay bi oaly
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben bi siteden Xp skin indirdim dosyaların uzantıları ***.dxpack ve ***.dxtheme. bunların yanında .png uzantılı iki resim bide jpg uzantılı bir resim var.
theme'yi nasıl değiştirebilirim?[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
  • Yeni Oluştur...