Berk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 kendi içinde var. ben silver kullanıyorum[hline]aglink:Hymn of Silence:
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 konu ile mesaj icerigi az çok aynı olsa ileriki bi fii tarihinde arama yapıldıgında rahatca bulunabilse herkes mutlu olsa? :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Dünyanın dengesi bozulur[hline]aglink:Hymn of Silence:
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Talisman i denemeni öneririm.Çok süper themelar var.İşletim sistemini tamamen değiştiriyor(görünüş olarak) Her theme birbirindden görünüş olarak çok farklı.Yani sadece renkler değişmiyor. Neyse uzatmiyim fazla denemesi bedava nasıl olsa :) www.lighttek.com [Bu mesaj ColdShadow tarafından 08 Mayıs 2002 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Bence çok güsel ama pek alışamadığım için default xp kullanıyorum.
Laroux Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Title Şov mu yapıyorsunuz ya? :) DAOC Yöneticisi Pepelek Yazarı WoW Yöneticisi Genel Yönetici fiLan..[hline]Personal Homepage Insomnia, somebody turn out the lights.
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 plaj mı? şu tarafta... *!kolunu kasarak bi yerleri gösterir*
syh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Style XP takılabilirsin, TGT Soft'un çıkardığı bir skinleyici , fena da diyildir .Ben bir ara ram'im fazla gelirken kullanıyordum..
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 title olayinin boku cikti zati. hatta bence titlelarla beraber kullanici isimleri de kaldirilmali. en guzeli. herkes anonim olarak mesaj atsin, cok gerekiyorsa mesajinin sonuna kim oldugunu belirtsin.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 direk imza yerine ad yazılır alta otomatik ekle hödösü tıklanır o da kaldırılsın o zaman :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 title onemli bence kimin ne oldugu belli oluo sitede. - Atasozu.. hehehe
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2002 talisman harbi harbi süper bişiii .. 98 imi taniyamadi kimse.. biraz zaman aliyo ogrenmesi ama çoook zevkli :))[hline]Genç kalemlerin buluşma yeri
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 windows xp skinlerinizin hatta masa üstü resimlerinizin olduğu bir topic vardı, bulamıyorum. Hatırlayan var mı?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 http://www.themexp.org burdaki modları (visual styles, login felan) nasıl kurabilirim? kurduktan sonra değiştirmek kolay olur mu? değiştirdiğimden sonra tekrar eski stilime geçersem, eski değiştirdiğim şeyler (atıyorum mesela mouse'un pointerını değiştirdim) de geri gelir mi? Eğer gelmiyorsa, eski ayarlarımı nasıl yüklerim felan filan...[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth
Peka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Bonecrusher, 29 June 2003 01:05 tarihinde demiş ki: windows xp skinlerinizin hatta masa üstü resimlerinizin olduğu bir topic vardı, bulamıyorum. Hatırlayan var mı?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth çok aradım yarım saattir baktım baktım bulamadım hatırlıyodum ordada bi kaç url verilmişti wallpaperlar falan için
Peka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Bonecrusher, 29 June 2003 01:28 tarihinde demiş ki: http://www.themexp.org burdaki modları (visual styles, login felan) nasıl kurabilirim? kurduktan sonra değiştirmek kolay olur mu? değiştirdiğimden sonra tekrar eski stilime geçersem, eski değiştirdiğim şeyler (atıyorum mesela mouse'un pointerını değiştirdim) de geri gelir mi? Eğer gelmiyorsa, eski ayarlarımı nasıl yüklerim felan filan hepsinin tgtsoft stylexp die bi link verilmiş yukarda o programla kuruyosun geri dön deyince zort die bönüyor sadece boot screenler için boot.ini dosyasında edit yapman gerekiyor onnarında readme dosyasında anlatiliyor çok kolay bi oaly
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 o bahsettiğim iki topici hatırlayan yok mu?[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben bi siteden Xp skin indirdim dosyaların uzantıları ***.dxpack ve ***.dxtheme. bunların yanında .png uzantılı iki resim bide jpg uzantılı bir resim var. theme'yi nasıl değiştirebilirim?[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 style xp indircen ole aktif edebiliosun...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Öne çıkan mesajlar