bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Merhaba, DualShock 3 almak istiyorum. Sahibinden'de 50 lira civarına orijinaller var sanırım ama bu kadar oyuncunun olduğu yerde belki elden çıkarmak isteyen vardır diye soruyorum, internet kafeci kekelere para vereceğime buradan birine vereyim. Yine Sahibinden'e falan koyarsanız kartla ödeme şansım olur. Teşekkürler. (en erken haftaya falan alacağım çünkü maaş, disposable income hede hödö) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 50TL'ye orjinal dualshock olmaz, olur da yani orjinal çakma olur. çakma çin malı kollar oluyor onlar, sakın girişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 anladım. peki benim bunu yüz küsür lira vermeden kapatmamın bir yolu yok mudur? ebay'den ikinci el falan bakacağım en kötü çünkü. konsolum yok zaten, kablo ile bilgisayarda kullanıyordum FIFA oynarken, DS3 de çok yakın bir arkadaşıma aitti. benim bir hatam sonucu onarılamayacak biçimde kırıldı, o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kadıkoyde 80 90 tl arası bulabilirsin yazıcıoğlunun yanındaki handa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 izmir'de oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Aiko said: kadıkoyde 80 90 tl arası bulabilirsin yazıcıoğlunun yanındaki handa onlarda çin çakması oluyor. yani çin çakmaları da iş yapıyor aslında ama analog kısımları çok sert oluyorlar, bir de bazen sert basmayla bile bozulabiliyorlarlar vs. ben bir kere kendim aldım, bir kere de hepsiburada.com dan aldığım böyle çıktı işte ikisinde de acılar çektim. Hepsiburada'dan aldığını niye iade etmedin dersen kampanyadan 75TL veriyorlardı. Zaten iade etsem gidip o paraya çin çakması alacaktım yine ya da kolsuz kalacaktım asfasd tam kol kırdığım bir günün daha sonrasında kampanyaya denk gelmiştim de ondan, fakirdim bir de lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ben de kırdım kolu işte. Bu eşşekliği yapmakta yalnız olmadığımı bilmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Bende var logi f310 gamepad, olmazsa 25-30 kaada falan veririm az kullanılmış işte fifa içindi öyle duruyor. Logitech G105 oyuncu klavyesi de var isteyen olursa, o da boşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 abi bildiğim kadarıyla titreşim yok f310da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Titreşmiyordur, yani f710 diye hatırlıyorum titreşeni, zaten titrese de kapatırım ben sdf fifada lazım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 iyice kolsuz durumda kalırsam hayır demeyip alabilirim aslında ya. sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 başkan istiyorsan halen şurada var http://www.hizlial.com/sony-dual-shock-3-wireless-controller-black/10210197?OM.zn=youviewed&OM.zpc=10211887 100TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 elimeki yegâne kart Türkiye dışına kayıtlı olduğu için çalışmıyor lol yapacakları işi silkeyim çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar