Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık DualShock 3

bliksem

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
DualShock 3 almak istiyorum. Sahibinden'de 50 lira civarına orijinaller var sanırım ama bu kadar oyuncunun olduğu yerde belki elden çıkarmak isteyen vardır diye soruyorum, internet kafeci kekelere para vereceğime buradan birine vereyim. Yine Sahibinden'e falan koyarsanız kartla ödeme şansım olur.

Teşekkürler.

(en erken haftaya falan alacağım çünkü maaş, disposable income hede hödö)
Sosyal ağlarda paylaş

anladım. peki benim bunu yüz küsür lira vermeden kapatmamın bir yolu yok mudur? ebay'den ikinci el falan bakacağım en kötü çünkü.

konsolum yok zaten, kablo ile bilgisayarda kullanıyordum FIFA oynarken, DS3 de çok yakın bir arkadaşıma aitti. benim bir hatam sonucu onarılamayacak biçimde kırıldı, o yüzden soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

kadıkoyde 80 90 tl arası bulabilirsin yazıcıoğlunun yanındaki handa

onlarda çin çakması oluyor.

yani çin çakmaları da iş yapıyor aslında ama analog kısımları çok sert oluyorlar, bir de bazen sert basmayla bile bozulabiliyorlarlar vs.

ben bir kere kendim aldım, bir kere de hepsiburada.com dan aldığım böyle çıktı işte ikisinde de acılar çektim. Hepsiburada'dan aldığını niye iade etmedin dersen kampanyadan 75TL veriyorlardı. Zaten iade etsem gidip o paraya çin çakması alacaktım yine ya da kolsuz kalacaktım asfasd

tam kol kırdığım bir günün daha sonrasında kampanyaya denk gelmiştim de ondan, fakirdim bir de lel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...