sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 İlk tercihim sanırım bu: http://www.aliexpress.com/item/Portable-Sports-Music-Mini-Bicycle-Sound-Box-MP3-Player-Speaker-FM-TF-Aluminium-Alloy/1786299701.html Metalik kasa şık tasarım. İkinci tercihim bu: http://www.aliexpress.com/item/Bicycle-MP3-Player-Speaker-Bike-Mini-Sound-Box-Built-in-Rechargeable-Battery-Support-Long-Play-Micro/1932165455.html Çok yaygın herkesde bundan görüyorum. Ses kalitesi hiç fena değil. Şarj süresi en düşük olan bu 5-6 saat Üçüncü tercihim http://www.aliexpress.com/item/Portable-Sports-Music-Sound-Box-Mini-Bicycle-Bike-MP3-Player-Speaker-FM-Radio-Micro-SD-TF/1698306791.html Bunun radyosu var. Montaj aparatları, kabloları falan çok iyi görünüyor ama çok mu küçük? Sesi iyi midir ki? Var mı kullanan? Bu teknik verilerden anlayan? Bu iki gün içerisinde sipariş vermek istiyorum. Bir destek verin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 en pahalısını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Allah korusun araba çarpar bisiklet surerken muzik dinleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Kulaklıkla dinlememek için işte bunlar lazım. MP3 çalarım düştü kırıldı zaten bisiklet sürerken. GÜVENLİ olan böyle dinlemek diyor bisikletçi üstatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Bence alma. Niye dersen. Bisikleti her biraktiginda bunu sokup takmak zorunda kalacaksin. Yoksa calinir. Eninde sonunda unutucan ya da bir parcasini kirican esneticen kendi dusecek kaybolacak. Bence ustunde haporlor olan yakaya falan takilabilne bir mp3 player al. Hem her yerde kullanirsin. Hem kafaya daha yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Bir de simdi aklima geldi ben 3-5 tane bluetooth arti sd-Tf card okuyan wireless kulaklik eskittim. Kart okuyucularin Hic birinde Shuffle, Random play ozelligi yok. Surekli ayni sarkilari ayni sirayla dinlemek cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 alma abi böyle birşey bence trafik olmayan yerlerde takarsın kulaklığını olan yerlerde de çokdinlemek istiyorsan tek kulaklığı tak kısık kısık dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Oww bak bu cok guzel mesela: http://www.aliexpress.com/item/Cigarette-case-shaped-MP3-player-FM-speaker-with-USB-TF-card-port-for-cellphone-mp3-4/1610488652.html * Ozellikleri: Stylish cigarette case outlook, small, exquisite and easy to carry * Come with high quality and loud speaker (RMS 3W, 45mm) * Built-in FM radio function (the cable should be inserted into the AUX port to act as antenna) * Can play music from the external USB drive or memory card * Can also play music from mp3/4 player, cellphone through the audio cable * Has song memory function * Can act as speaker for computer/tablet pc * Powered by built-in 550 mA cell battery or DC electricity * Size: 5*2.3*8.7 cm * Accessories: USB cable & audio cable (3.5mm) * Different colors and two models for choice but subject to the stock Operating tips: long press the start/pause button can switch between three modes: playing songs from TF/USB flash drive, FM, playing songs from cellphone, mp3 player. The cable should be inserted into the AUX port when playing FM radio, besides, whether it can receive radio stations is subject to the strength of signals. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Beats'e ait olan kablosuzlardan al. ben elemanin tekinde oyle gorduydum ama bisiklete takabilmek icin bi pack i daha vardi. bulabilir misin bilmem. on numara ses cikiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar