sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Golden palace hotel e gidicem kumarhanesine. Belki bir öğlen şöyle bir batumu gezmeye çıkabilirim. Tavsiyeler,öneriler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bişi yok gündüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 şapka tak öğlen başına güneş geçmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Eskorta gitme başına iş alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Börbeke dalaka korneaya dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 world palace hotel de kalmıstım, iyiydi baya. kumarhaneye gitme fırsatım olmadı, tek gün kalmıstık. botanik parkı güzel ona gitmeni tavsiye ederim. çok zamanımız olmadığı için otelden taksi tutmasını istemiştik bizi gezdirecek. her yere o götürmüştü 110 lariye. türkçe de biliyordu biraz, anlatıyordu. ilk şehir içini gezdirdi, meydanları, ters duran restoranı, heykelleri falan. sonra şehir dısında hillary clinton ın gittiği imza attığı bi şarap evine götürmüştü iyiydi. şelale melale gezdirdiydi öyle. fırsatınız varsa tavsiye ederim saat 4-5 gibi bitmişti bizim turumuz sonrasında dönmüştük zaten türkiye ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Batumlular Türkçe ya da İngilizce biliyor mu ya? Bende merak ediyorum gidip gezesim var o bölgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar