sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Golden palace hotel e gidicem kumarhanesine. Belki bir öğlen şöyle bir batumu gezmeye çıkabilirim. Tavsiyeler,öneriler ?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 şapka tak öğlen başına güneş geçmesin
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Börbeke dalaka korneaya dikkat
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 world palace hotel de kalmıstım, iyiydi baya. kumarhaneye gitme fırsatım olmadı, tek gün kalmıstık. botanik parkı güzel ona gitmeni tavsiye ederim. çok zamanımız olmadığı için otelden taksi tutmasını istemiştik bizi gezdirecek. her yere o götürmüştü 110 lariye. türkçe de biliyordu biraz, anlatıyordu. ilk şehir içini gezdirdi, meydanları, ters duran restoranı, heykelleri falan. sonra şehir dısında hillary clinton ın gittiği imza attığı bi şarap evine götürmüştü iyiydi. şelale melale gezdirdiydi öyle. fırsatınız varsa tavsiye ederim saat 4-5 gibi bitmişti bizim turumuz sonrasında dönmüştük zaten türkiye ye.
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Batumlular Türkçe ya da İngilizce biliyor mu ya? Bende merak ediyorum gidip gezesim var o bölgeleri.
Öne çıkan mesajlar