asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Müzik aleti konusunda ne tavsiye edersiniz? :) Soruya bak ya. Su anda hangisine ilgi duyuyosan onu gibi bir cevap duyuyorum. ama bilmiyorum ki neye ilgi duyuyorum....[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bir de recommendation letter'lar sadece okul ve öğretmenlerden mi alınır? Yani ben şimdi biraz bastırıp medyasofttaki hocamdan recommendation letter alamaz mıyım alsam bile işime yaramaz mı? Bir de hayır kurumu dediğiniz yerler ne tarz yani ben şimdi Deniz Feneri Derneğinde gönüllü olarak çalışsam onu hayır kurumu sayarlar mı?(MIT veya CMU için çalışcaksam hiç çalışmayayım daha iyi sadece sevabına :))[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ay başım ağrıdı be! ben o kadar emek harcıyacam, sonra babamın bütün parasını üniversiteye verecem, sonra türkiye'ye gelip bir bakacam ki, hiç arkadaşım iş çevrem yok. türkiye'yle bağlarımı koparmışım. ee, bunun neresi mantıklı? öss dururken mis gibi..[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 aquila guzel yazmis senin lisedei arkadaslarin seni unutucaklarsa birak arkadasin olmasinlar zaten arkadas dedigin 4 yil ayri kalsanizda sonra bulustugunuzda birbirinizle ayni tadi alabileceginiz ve birbirinize tecrubelerinizi aktarabileceginiz kisielr olmalidir. is ortami, turkiyeye donmicem yasamak icin, asil donersem is bulamam burda sen OSS ye mis gibi diyosun, o gun karnin agridi, allah korusun baban oldu sictin, tum o 3 senelik calisman suya dustu hadi bakalim al sana super sistem[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: asinanyavuz, 15 December 2003 17:38 tarihinde demiş ki: bir de recommendation letter'lar sadece okul ve öğretmenlerden mi alınır? Yani ben şimdi biraz bastırıp medyasofttaki hocamdan recommendation letter alamaz mıyım alsam bile işime yaramaz mı? Bir de hayır kurumu dediğiniz yerler ne tarz yani ben şimdi Deniz Feneri Derneğinde gönüllü olarak çalışsam onu hayır kurumu sayarlar mı?(MIT veya CMU için çalışcaksam hiç çalışmayayım daha iyi sadece sevabına :))[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! soruyu tekrar soruyorum[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bnde son bi soru sormak istiyorum bu sat sınavı kolaymıdır acaba yani matematiğim pek iyi değildirde :([hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: mobaran, 15 December 2003 01:51 tarihinde demiş ki: yaw nedir bu amerikada okuma sewgisi anlamadım.. eger bisiler orenmek istiosanız gercekten turkıyedeki universitelerin cogu yeterli. biraz labaratuvar gibi uygulamaya yonelık eksıklıkler verı var. teorıkte bence butun dunyadakılerle asık atarlar.. ben ted ankara koleji mezunuyum. yıldız teknik insaatta bitio allahın izniyle. turkıyede turkce egıtım almıs olmaktan cok mutluyum. gelsın mıtdekı insaat muhendısı.. ona stajda duvar ordurmuslermı.. gelsınde hepsıne gosterıım ınsaatı.. hey gıdı hey.. turkıyede gercekten basarılı olmak ısteyene cok ıı unıler var, tabı kascan calıscan gırcen. odtu itu bogazıcı fılan bi miti idi.. bi cambridge di.. hech aratmas.. hade masterını gıt orada yap ama.. bence 40000 papel verip orada lisans egitimi almak bence gereksiz. gelisen dünyamızda is dünyasıda zaten aranılan vasıf belli bir konuda uzmanlasabilmek. bence masterı guclu tutup doru konuda yapman daha onemlı gıbı gelıo bana.. .. :) ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 katılıyorum mu diyorsun yoksa gülüp geçiyomusun yani saçmalamış fln mı diyosun[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 selam, gecen sene mit ye falan basvurmustum. sktirname alan bir insan olarak hangi kosullarda sktirname aldigimi soyleyim, daha iyiyseniz sevinin basvurun, daha kotuyseniz bi gozden gecirme yapin derim sat I 760 math 420 verbal (800 ustunden) toefl 257 sat II Math IIC 800 sat II Physics 800 sat II writing 480 AP calculus BC 5 (5 ustunden) AP Physics M 5 AP Physics E&M 5 uluslararasi fizik olimpiyati bronz madalya (lise 2) ulusal fiz olmp. altin madalya bunlari artislik falan baabinda yazmiyorum, zaten taniyanlar bilir oyle bir sey yapmayacagimi. umutluydum gecen sene, ama kabul etmediler zaten TR den bi kisi aldi MIT (burslu), o da benden daha iyi bi adaydi, lise1 de uluslararasi mat. olimp. den altin almisti. (5 10 senede falan bir olan bi "okazyon"dur bu) bilenler bilir, mit sizden onceki bi mezunluyla interview yapmanizi ister. kadina sordugumda universitelerin abd de ciddi para sikintisinda olduklarini, artik ugrad derecesine cok anormal sartlar olmadigi surece burs dagitmadiklarin falan soyledi 40K$ verseydin giderdin fln demisti neyse ben de yoruldum yazmaktan, sizi de baymiyim hayat hikayemle hehehe yani para onemli, onun icin cok hayal kurmayalim, sonra uzuluyoruz. (tst edildi onaylandi hehe :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 eh tabiiki çok önemli eğer burs almayı düşünmüyor ve özel bir üniversiteye gitmek istiyorsanız min. 35bin$ yıllık gidecektirki bu en en en azami fiyatlardan state uni.'ler 10bin$ civarı + yaşam gibi geriside + uçak parası falan para önemli çok[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobaran Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bakın gercekten basarılı cocuklar iseniz gidin amerikada okuyun.. sizin moralinizi bozmak istmem ama bundan 3-4 yıl sonra sizi istemediğiniz bölümlerde görürsem hiç şaşırmam. suç kesinlikle sizde diil. mecburen birilerinin yada bişeylerin peşinden gitmek zorunda kalıyorsunuz.. istemeden çarkın bir dişlisi haline geliyosunuz. madem büyük hedefleriniz var. bu hedefler peşinden gidin. ben hep yapmak istediğim mesleği yaptıgım için cok sanslıyım. tabi benim isim kolaydı. ben nereye gitsem ekmek bulurum. ama bilgisayar programcılığı zor iş. madem büyük hedef koydunuz kendinize, bunun için cok calısın ve istediğiniz yerde okuyun ve isinizi istirak edin. 3-4 yıl sonra istemediğiniz bir yerde olursanız insana çok koyuyo.. elinizden geleni yapmaya calısınki bigün "keşke" demek zorunda kalmayın çünkü insana "keşke" demek cok koyuyo. bak bide marka merakı asla yapmayın bi itü ytu bü odtu.. mit.. falan filan.. sonradan işin gercekten icine girdiğiniz zaman asıl basarılı insanın kendini yetistirmis insan oldugunu gorceksiniz. mitin ders notları internet üzerinden zaten herkese sunulmakta sen onlara otur calıs zaten mit mezunu gibi olursun hech merak etme.. eger merakın diplomaysa.. o isin marka kısmı olur.. sende aynı kıstaslara sahip olursun, mit mezunu bi adamda.. tek farkınız diploma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Yapmanız gerekeni söyleyemem ama, yapmamanız gereken en kesin şey istemediğiniz bölümde okumak!!! Sevmediğiniz bir bölümde okumaya, dünya'ya gri bir perde arkasından bakmak gibi bir şey diyeyim gerisini siz hayal edin.. Bir de lütfen alınan maaşa falan bakarak seçim yapmayın, severek yapacağınız, kendinizi geliştirebileceğinize inandığınız meslek sizi başarıya, manevi ve maddi tatmine fazlasıyla ulaştıracaktır. ne cümleydi breah.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ya MIT ye ben imkaaaaaanı yok giremem o zaman[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: asinanyavuz, 15 December 2003 17:38 tarihinde demiş ki: bir de recommendation letter'lar sadece okul ve öğretmenlerden mi alınır? Yani ben şimdi biraz bastırıp medyasofttaki hocamdan yahut Microsoft yahut okuldan fln recommendation letter alamaz mıyım alsam bile işime yaramaz mı? ????[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: wanderer1985, 16 Aralık 2003 19:00 tarihinde demiş ki: uluslararasi fizik olimpiyati bronz madalya (lise 2) ulusal fiz olmp. altin madalya vaktiyle sormamışım eski postlarıma bakarken farkettim. Abi bu olimpiyatlara hazırlanırken günde kaç saat hazırlanıyordun? Ve nasıl bir çalışma stratejisi izliyordun? Bir de abi MSN varsa PM atabillri misin? PS: Bilgisayar olimpiyatçısıyım... Hazırlanmaya çalışıyorum...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Beyin göçü resmen ama napalım ülkemizin eğitim sistemi kötü. Ben merak ettimde belki bilen vardır. Diyelim liseden mezun olduktan sonra össde sıçtınız 2. seneye hazırlanıyorsunuz ve amerika veya başka bir ülkeye gitmeyi düşündünüz (hukuk bölümü için mesala) ne yapmak lazımdır?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 eğer göçedilmezse geriye dönebilecek bir beyin kalmıyor ortada[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: John_Petrucci, 09 Ocak 2005 03:17 tarihinde demiş ki: eğer göçedilmezse geriye dönebilecek bir beyin kalmıyor ortada Kendini geliştirecek adam heryerde geliştirir belki dışarda daha çok geliştirirsin ama benliğini ne kadar korursun orası tartışılır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ee nereyi kazandın şimdi sen robert mi ?[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ehehe nerdeee.... Puanım UAL e yetiyordu ama gitmedim. Şu Anda Anafen Fen Lisesi'ndeyim.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Simdi amerikan denmis Isin icine limon sIkmak istemem ama ben British sisteminde okudum son 4 yil. A level denen meretide verdim bitirdim Simdi turkiyeye gelmek icin gun sayiyorum Lakin benimde istegim sole Bilgi de. Yurt disinda okumama ve bole bir egitim almama ragmen ne hikmetse turkiyedeki talim terbiye bile benim notlarimi onayliyamadi. (yani hala ugrsiyorlar) Uni vs yi bu sene askiya aldim biraz rahatlar /calisir im vs de lakin sizce ben ne yapmaliyim. Toefl vs daha girmedim lakin A level ve O Level lari verdim ingilizce ve ikiside B gelmisti (biri b - ) Sonucta b unilerin British sistemini kabul etmeleri vs soz konusumudur aceb Valla bu konuyu okyunca biraz daha fark ettim artik isin sonuna geldigimi.. Artik hebeley hubeley ben gencim takiliyim o bar senin bu disco benim modeli. Valla herseyi gecinde ben napam aceb ya panik oldum resmen..[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 panik olma sakin ol...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hallolur abi ya. İnşallah yani... Sakin olmak lazım tabiki...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 asinanyavuz :D niye gitmedin ual e mis gibi okul. Biz sb deyiz napcaz bakalim.Amerikada egitim istiyok :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Fransızca ve ing lise son da rusca vs vs flnda varmış sanırsam[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar