Daniel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 C...... İ....... H..... A..... N..... böyle bi siir lazım birbirini tamamlıycak bas harfleri de böyle olucak[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Canım kardeşim görmez misin? İnsan bir bakar desem kızıverir misin? Hani biraz baksan sanki görmeyecek misin? Ahanda bu konu açılmış demeyecek misin? Neden inatla yeni konu deneyeceksin?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 iyi de baska arkadas kendi istedgi gibi yazdırmıs banada böle lazım[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ee yeter böyle siir yazmakta moda oldu artık adam gibi bisey istedik[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Cümle aleme rezil etme kendini İnadına açma aynı topici Hani nerde pati kuralları , sözleşmesi? Aklını BAŞINA TTOPLA HULEAYN! Bİ DAHA OLMASI- N sonu olmadı galiba :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae [Bu mesaj fordcus tarafından 09 Ocak 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Canım kardeşim tekrar edelim İster ceren ister cihan fark etmeyelim Hani konu alakasız olsa tamam derim Ama gördük oraya yazsan cevap veririm Neden yeni konu açarsın merak ederim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 AKROSTİŞ LAN BU[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i cry after giving head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya o konu ceren için açılmış ve gereğimde fazlada sapmış , o konunun şiirle alakası kalmamış .. bence bi konu daha açmak yanlış değil , neden bu kadar acımsız oluyorsunuz gereksi yere ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 09 Ocak 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gelde anlat iste[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Cgecem avurtlarım gibi çöktü İve çöktüm Hsabahım, sabahlarım Akabından taşan sütler gibi büyüdü Nve taştım[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bunun bi versiyonu daha vardı ecemiydi cerenmiydi neydi?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 cihanın unisex bi isim olduğunu şimdi farkettim.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Nası unisex? Benim bildiğim erkek ismiydi ama..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kızda var[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu topic nedense bana çok populer bir topiği hatırlattı :D aynı baslık tı CEREN di :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Cebelleşiyorum aşkın ile İntihar edicem göz göre göre Hay ben böle şiiirin Azına edeyim Nooldu kaçtı ilham işte[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=20477 buradan devam edilse? en nihayetinde oda 5 satırlık buda ;) 6 satır fln olsa anlıyacamda.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 öeh. o Ceren, bu Cihan. saçma sapan şeyler demeyin yeni topik falan gibi. Gıcık olmaya başladım. -HOŞGELDİN 2005!!! -burda açılmışı var. (HOŞGELDİN 2004!!!) bunun gibi bişey oluyo sizin bu laf etmeleriniz. İnsanlar böle itirazları göre göre özendi galba marifet sanıyolar açılan her topie atlayıp "NİYE AÇIYOSUN LAN BU TOPİKTEN ZATEN VARDI" demeyi.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Uza artık yeter buralardan Zaman kaybından başka deil varolman Artık ölsemde gam yemem yersen bi ip ban lol[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sana taksimin deli sairini oneriyorum.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Cahil insan olma derim Hıyarlık yapma derım Aynı topici nie acarsın Nası bu kadr kuralları katledersın uffff super yazdım :P[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 YAHU AYNIMI BU DELİRİCEM YA. CERENLE CIHAN AYNIMI? KArdesim niye herkes böle insnaların üstüne gidiyo anlamıyorum ya. Her topikte böle her topikte 3-5 tane tip çıkıyolar "niye aynı topii açıyosun, e burda hazır açılmışı var, garbıç" tarzı şeyler yazıyolar. gün geçtikçe artıyo ya. adminler şu saate kadar bu topii taşımadılarsa garbage a yada kitlemedilerse bi bildikleri vardır dimi??? hadi onu da boşverin böle yapmak size ne kazandırıyoki? benim lafım sırf bu topik için diil genel konuşuyorum. anlayın artık ya her topikte post kasar gibi şu mesajları atmayın.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar